Slika nije pronađena

Ima cura koje se ustanu sat vremena prije odlaska u školu i našminkaju se, slože cool kombinaciju i još imaju vremena za kavu/doručak prije škole. Ako nisi takav tip bez brige – nisi jedina.

Ipak, znaš da trebaš izgledati donekle pristojno za školu i mi smo tu da pomognemo. Ovo su ideje koje će ti pomoći da izgledaš cool iako si totalna lijenčina.

1. Dugačke veste – obuci obične tajice i preko toga neku preveliku vestu. Kao prvo, to je totalno IN i izgledat ćeš mrak. A kao drugo, osjećat ćeš se kao da si i dalje doma na kauču što je u biti najveća prednost.

2. Tregerice – iako ih često nosimo ljeti, ovo se totalno može isfurati i na jesen. Za njih vrijedi pravilo 'Što opuštenije to bolje'. Ispod majica s kratkima, gore vestica i spremna si.


3. Šareni/veliki/dugi šalovi
– svaku kombinaciju možeš upotpuniti velikim šalovima koji će te a) grijati i b) izgledati cool.

Objavu dijeli FASHIONIZED(@fshnzd)

Općenito, ove se sezone nose prevelike stvari, pisali smo o tome – budi u toku sa svim trendovima!

4. Neuredna punđa – imaš sreće jer je ovo jedina od najpopularnijih frizura trenutno, a gotova je doslovno za tri sekunde. Naravno, možeš je upotpuniti s pletenicama ili trakama za kosu, ali sve IN cure furaju ovakve punđe (i plaćaju masne pare da im netko napravi 'neurednu' punđu, dok ti svoju besplatno napraviš čim se digneš iz kreveta').


Pisali smo i o cool frizurama koje su odmah gotove - check out.


5. Korektor je zakon
– umjesto full makeupa stavi samo korektor na prištiće koji se baš jako vide. Tko ima vremena za konturiranje i to za školu? Pih.


6. Balzam za usta u boji - 

ako nisi tip koji stalno popravlja ruž ovo je idealno za tebe. Imat ćeš njegovane usne, a nećeš morati stalno popravljati i brinuti se je li se razmazao.


Foto: Unsplash/Giphy

I.I.


Pročitajte još:

Dokazi da si prava mala lijenčina – opisuje li te ova lista savršeno?

Prestani zabušavati – evo kako ispuniti sve obveze na vrijeme

Prestani zabušavati – evo kako ispuniti sve obveze na vrijeme

cure ljenost lijenčina

Još vijesti