Slika nije pronađena

Iako cipele na petu, balerinke ili oksfordice izgledaju totalno cool, dobre tenisice svakako moraju naći mjesto na tvojoj polici u ormaru. Iako sigurno imaš barem jedan par, nisi ni svjesna koliko su zapravo važne tenke koje posjeduješ.

Nabrojali smo nekoliko situacija koje su gotovo nezamislive bez tenki – slažeš li se.

1. Izlazak s curama u štiklama – sve je super prvih pola sata, ali onda krene pakao koji samo žene razumiju. Zato svaka pametna curka u torbi ili autu fura 'rezervne' tenke koje spašavaju svaku situaciju.

2. Trčanje za tramvajem/dečkom/psom – možeš li zamisliti da trčiš u ičemu drugom nego u štiklama? Ne možemo ni mi.

3. Izlet u prirodu s društvom - iako uvijek ima jedna cura koja na izlet ide u nečem što je totalno krivo, naš je savjet ne ići nigdje bez dobrih tenisica na nogama. Plus – idealno će se uklopiti u prirodnu i savršenu fotku za Instagram. #nofilter

 

 


4. Cijeli dan na nogama – nakon škole ideš na dodatnu, pa na rukomet i na kraju engleski. Kad su ovakvi dani u pitanju, ne izlazi iz kuće bez tenisica.

5. Casual izlazak – s curama si se dogovorila za casual izlazak i na kraju zapela ispred ormara i ne znaš što obući.  Sva sreća pa se danas tenke furaju na sve (pogledaj samo Instagram Gigi Hadid) pa ih možeš isfurati na sako, hlače, suknju ili cool haljinicu. Uživaj!


Slažeš se da su ove situacije totalno nezamislive bez tenisica na nogama? Zato su tu Reebok Club C tenisice!

Reebok u #RISEBEYOND priči s Gigi Hadid u glavnoj ulozi ove sezone donosi Club C 85 Melted Metal, koji na blistavi način interpretira i daje novi značaj ovom bezvremenskom modelu. Reinterpretirani kultni Classic inspiriran je koloritom i sjajnom teksturom rastaljenog metala. Gornji dio tenisice od kvalitetne je kože bisernog sjaja.

 

 

 

 


Više o aktualnoj kolekciji i kampanji 'Rise Beyond uz Club C 85 Melted Metal feat. Gigi Hadid' provjeri na reebok.hr/clubc.

Sponzorirani članak

 

 

Moda Reebok tenisice

Još vijesti