Slika nije pronađena

Storyji su postali puno popularniji u odnosu na objave. Sve je krenulo od Instagrama, a danas storyje imaju i sve druge društvene mreže poput Facebooka, YouTubea i drugih. No, nisu svi storyji tako zanimljivi, a ako želiš da se tvojim pratiteljima sviđaju tvojih storyji i da ih ne preskoče u roku od jedne sekunde, moraš znati da ove storyje nikako ne bi trebala objavljivati.

Većina nas teži za predobrim Instagram profilom kakvog imaju brojni influenceri – od feeda u kojem prevladavaju samo jedne nijanse boje, naglasaka koji su pravilno organizirani i raspoređeni, do simpatičnih storyja koji će se svima svidjeti. No, neki storyji znaju biti zaista zamorni za vaše pratitelje koje uopće ne zanimaju neke iz situacija koje dijelite na svojem Instagramu. Provjerite koje to situacije ne bi trebali dijeliti na svojem storyju kako bi održali kvalitetu svojeg Instagram profila!

1.Snimanje cijelog koncerta
Ako se nalaziš na nečijem koncertu, svirci ili bilo čemu drugome – nemoj stavljati nekoliko snimki s tog istog koncerta jer tvoje pratitelje to ne zanima. Vrlo vjerojatno će pogledati samo prvi story, dok će drugih 5 odmah preskočiti…

2.Quote koji je namijenjen jednoj osobi
Često se događaju situacije da netko stavi ljubavni quote na story koji je namijenjen bivšem/bivšoj ili nekoj drugoj nedostižnoj ljubavi… No, to je opet situacija koja ne zanima nikoga osim te jedne osobe kojoj je taj story namijenjen, zato pripazi i radije nemoj stavljati takav tip storyja!3.Korištenje neprirodnih filtera
Objava selfija na storyju je definitivno jedna od poželjnijih objava koje možeš staviti, ali BEZ umjetnih filtera. Danas je popularno koristiti razne filtere koje Instagram nudi, no oni su toliko neprirodni da nemaju svrhe u tom selfiju. Zato se uvijek vodi prirodnošću i uslikaj selfie bez filtera, eventualno s crnobijelim ili nekim drugim efektom koji ne izobliči lice.

4.Puno fotki iz izlaska
Storyji iz nekog izlaska su svakako poželjni, ali ne puno njih. Pratitelje možda zanima da ste bili negdje vani pa pogledaju jednu ili dvije fotke iz vašeg izlaska, ali ne i cijeli album gdje ste se slikali sa svakim prijateljem na kojeg ste naletjeli tu večer.

5.Nagradne igre
Svaka nagradna igra na Instagramu ima uvjete kako bi mogli sudjelovati u istoj. No, često jedan od uvjeta je i da morate podijeliti tu njihovu objavu na svoj story. To ne bi bio toliki problem kada ljudi ne bi dijelili jednu te istu objavu od nekog ekstra poznatog influencera pa su idućih par dana storyji puni objava te nagradne igre – zato biraj one kod kojih je dijeljenje objave na story opcionalno.

Pogledajte još:

Trik nad trikovima! Evo kako preko storyja na Instagramu saznati je li netko zainteresiran za tebe

Kako pročitati poruku na Instagramu bez da ju otvoriš? Postoji način! Ovako nećeš ostaviti seen

Kako napraviti upečatljiv story na Instagramu? Djevojka podijelila trik i oduševila mnoge

zanimljivo instagram instagram story

Još vijesti