Slika nije pronađena

Novi trend su influencerski storyji na Instagramu – djevojka na TikToku je snimila video na kojem pokazuje kako napraviti odličan Instagram story, a da nije samo obično stavljanje fotke. Moramo priznati da krajnji rezultat izgleda zaista sjajno te da uz malo kreative i truda možete imati Instagram kao poznati influenceri.

Jedna TikTokerica podijelila je trik video kako dobiti savršen Instagram story – njezin hack je prikupio tisuće lajkova na TikToku jer je završni rezultat njezinog storyja izvanredan! Prvo je preko cijele fotke stavila tamniji prijelaz uz pomoć teksta pa je zatim dodala gif Spotify-a da izgleda kao da pušta pjesmu, a njezina fotka je cover pjesme.

TikTok - cshaheen/Screenshot


Iduće je zaista stavila pjesmu preko fotke i umjesto original covera pjesme je dodala ponovo još jednom svoju fotku koju je stavila još na samom početku.  

TikTok - cshaheen/Screenshot

Završni rezultat storyja izgleda zaista fenomenalno jer je zanimljiviji od običnog objavljivanja fotke te se vidi da je uloženo truda i kreative kako bi uspjeli doći do ovakvog rezultata! Sigurni smo da ako napravite ovakav story, vaši followeri će biti definitivno ljubomorni.

Pogledajte još:

Kako na Insta storyjima koristiti slova kakva nitko drugi nema? Postoji jedan trik za koji zna malo ljudi

Istina ili mit: Otkriva li popis ljudi koji su ti gledali Insta story informaciju tko ti najviše 'stalka' profil?

Sportski grudnjak odličan za velike grudi – osvojio je djevojke na TikToku!

instagram trik tiktok instagram story

Još vijesti