Slika nije pronađena
Nećemo lagati – obožavamo vidjeti notifikaciju i velik broj lajkova ispod najnovije slike koju smo objavili.No, neki ipak prelaze granice i rade stvarno lude stvari kako bi dobili 'thumb up' ili srce. 

Nedavno su svi pisali o curki koja je visjela s ruba visokog nebodera kako bi skupila lajkove, a sada su se svi raspisali o najnovijem trendu koji je navodno čarobni trik za prikupljanje toliko željene potvrde 'sviđa mi se'. Riječ je fotkanju spavaćih ili dnevnih soba, točnije – trenutka u kojem se osoba nalazi. Nije problem što se na fotkama nalazi topla dekica, krevet, jastučići, knjiga, šalica kave – najveći problem je u svijeći koja se najčešće nalazi na krevetu ili kauču. 
kkkkkkkkkk

Jedan krivi pokret i zapalila si omiljeni prekrivač ili knjigu! Osim što bi te mama zadavila, nećemo ni spominjati mogućnost požara. Dok ti gledaš tko ti je sve lajkao fotku, plamen s kreveta se širi. 

Ne želimo te plašiti, samo pazi dok snimaš ovakve fotke! Ili lijepo izađi van i fotkaj magnolije, sad im je sezona! LOL.

Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:
trend krevet svijeća instagram

Još vijesti