Slika nije pronađena

Ovo je jedan romantična ideja za poklon koja bi se čak i dečkima mogla svidjeti jer nije toliko sladunjavo poput vaše fotke na šalici, ali je i dalje romantično. Definitivno jedan od najoriginalnijih poklona koji možeš ove godine pokloniti svojoj ljubavi.

Svaka cura zna da nije tako lako pronaći idealan poklon za dečka za Valentinovo. Dečki neće biti oduševljeni šalicom s vašom fotkom ili nekom sličnom idejom kakve možeš vidjeti posvuda kao 'savršeni poklon za Valentinovo'. Ipak su to dečki i imaju malo drugačiji pojam romantike od nas cura. Međutim, našli smo jedan sladak i romantičan poklon koji će oduševiti i tvog dečka, čak ako i nema niti jednu mrvicu romantike u sebi. I što je najbolje od svega, neće ti trebati puno novaca, i sve možeš napraviti sama. Idealno za zadnji tren. Radi se o srcu od papira koje će biti napravljeno od vaših uspomena.

@critterco Let me know if you have any other card requests for Valentine’s Day #valentinesday #diy #crafts #crafting #valentine #homemade #greetingcard #card #tutorial Paper Birds (3 min) - Jordan Halpern Schwartz

Točnije, od lokacija koje su bitne za vašu vezu. Na Google Mapsu pronađi lokacije koje su za vas bitne – primjerice mjesto gdje ste se upoznali, gdje ste otišli na prvi dejt, gdje ste se prvi put poljubili, gdje te dečko pitao hoćeš li mu biti cura…Sve te lokacije pronađi, spremi screenshotove, isprintaj i imaš glavni dio poklona. Sada samo trebaš na kocki papira nacrtati (ili isprintati) srce, koje ćeš pažljivo izrezati, a papir koji sada ima oblik srca, iskoristi kao kalup po kojem ćeš napraviti oblik srca od svih lokacija koje si isprintala. Kasnije sve zalijepi kao cura u videu i imaš slatko srce puno vaših uspomena. Možeš ga ostaviti tako kao poklon i staviti u čestitku. Definitivno će to biti nešto posebno i slatko.

Pogledajte još:

Što kupiti dečku za Valentinovo? Evo koji je najbolji poklon s obzirom na to koliko ste dugo skupa

Inspiracija za manikuru za Valentinovo: 8 ideja koje neće baš svakom pasti na pamet

Za nju i njega: Ideje za malo drugačije poklone za Valentinovo! Ovo će baš svakoga oduševiti i raznježiti

poklon za valentinovo za dečka diy poklon romantični poklon

Još vijesti