Slika nije pronađena
Vruće je, dosadno ti je pod praznicima i lijena si – ne brini, razumijemo te u potpunosti. I mi bismo najradije dan preležali u klimatiziranoj sobi, ali smo napravili popis što još mogu raditi ljenjivice poput nas da bi svoje ljeto učinile (donekle) zabavnim.

Ovih sedam stvari možeš raditi u udobnosti svojeg stana/kuće ili uz minimalno kretanja, a ipak se dobro provesti i učiniti svoje dane ispunjenima.

1. Konačno dovrši gledanje one serije koju si započela pratiti još u rujnu ili organiziraj filmski maraton u svojoj sobi.
Možeš organizirati filmski maraton u svojoj sobi za svoju ekipu ili za sebe samu ili gledanje cijelih sezona svojih omiljenih serija – naše preporuke su '13 razloga', 'Riverdale' i 'Game of Thrones'. Ajde, ne možeš biti toliko lijena da nas odbiješ.

via GIPHY


2. Pronađi barem tri knjige koje već dugo želiš pročitati u knjižnici i uhvati se u koštac s njima.
Bit ćeš jako zadovoljna i osjećat ćeš se uspješno ako uspiješ ostvariti svoj cilj i maknuti knjige sa svoje 'to-do' liste. Mi već jesmo.3. Gledaj izlazak ili zalazak sunca.
U to doba dana nastaju najbolje fotke za Instagram, pa ti neće biti žao što si se ranije probudila po prvi puta u životu. Usput možeš isprobati neku od osnovnih poza joge i postići stanje fizičke, psihičke i duhovne ravnoteže.4. Dopusti svojim dlakama da rastu – uzmi pauzu od brijanja.
Da, među nama i onih toliko lijenih da im se ne da ni potegnuti britvicom po nogama i pazusima i to je sasvim prihvatljivo – i tvoja će ti koža biti zahvalna. Možeš proučavati koliko treba tvojim dlačicama da narastu i naučiti nešto o sebi.

via GIPHY


5. Rasprostri svoju viseću ležaljku.
Na njoj možeš čitati knjige, pohvatati se s dečkom, gledati izlazak ili zalazak sunca ili samo ugodno spavati. Jedna je od bezvremenskih must-have stvari za ljeto.6. Napravi Instagram profil svojem kućnom ljubimcu.
Uz malo truda, možeš ispasti super cool i jako popularna na ovoj društvenoj mreži. Organiziraj svojoj mački ili psu fotošuting i napravi od nje/njega zvijezdu.7. Odi u vožnju vlakom.
Ima nešto romantično u vlakovima – a i jeftini su. Odvezi se negdje gdje dugo nisi bila, solo ili s ekipom. Naša preporuka je da odeš sama i čitaš knjigu tijekom vožnje (i riješiš dvije muhe jednim udarcem).Na kraju ljeta bit ćeš sretna jer si kvalitetno provela ljeto i obavila ono što već dugo planiraš – a mi ti unaprijed čestitamo na uspjehu!

Foto: Unsplash/Instagram/Giphy

M.Z.


Pročitajte još:

Stvari koje rade sve lijene cure - jesi li jedna od njih?

Dokazi da si lijena, ali uspješna – zvuči li ti poznato ovo s popisa?

Dokazi da si prava mala lijenčina – opisuje li te ova lista savršeno?

Ljeto lijene cure uspješna ljenjivice zadovoljna lijena

Još vijesti