Slika nije pronađena

Voliš svog dečka i obožavaš sve vaše zajedničke fotografije. No, često morate snimiti nekoliko tisuća fotki prije nego što oboje budete zadovoljni kako ste ispali. On nije zadovoljan kako mu izgledaju ramena, a tebi se vidi trbuščić.

Sljedeći put kad uhvatite nekog da vas fotka, ovo su poze koje svakako morate isprobati. Sigurni smo da će barem jedna ispasti idealno da se uokviri i stavi iznad kreveta. Ili barem za novu profilnu na Facebooku.

1. Klasično poziranje: Probajte se ne pokrivati rukama. Lagano se okrenite prema kameri i ne spuštajte glavu previše nisko.2. Lagano odmaknuti:
Ova poza je slična prethodnoj samo ste malo razmaknuti. Nemoj podizati ruku jer je to čini većom nego što inače jest. Spusti je dolje i lagano savini i tako ćete dobiti elegantniji izgled.


3. Držanje ispod ruke: Kad ga držiš ispod ruke to često zna izgledati kao da padaš pa ti treba oslonac. Ako jedan od vas dvoje stoji malo naprijed, a drugi iza fotka će biti puno bolja.


4. Stiskanje uz rame: Bolje je ne stavljati glavu na rame zbog razlike u visini pa izgledate smiješno. Bolja je opcija stati iza njega i lagano prisloniti glavu na rame. Tako ćeš izgledati atraktivnije i mršavije.5. Poluokret poziranje:
Opet vrijedi pravilo da se ne zamatate rukama i da se ne stisnete previše da ne bi izgledalo kao da te davi. Lagano se okrenite kameri, desno rame naprijed i ruke neka ostanu na području bokova.


6. Sjedenje neka izgleda cool: Ako se želite fotkati dok jedno od vas sjedi pazite na nekoliko stvari. Nemojte 'padati' na njega i pazite da vam ne ispadne dekolte ili trbuščić zbog savijanja.


7. Pusa u obraz: Pusa u čelo ne ispadne često dobro jer to znači da ti je glava zabijena u njegovu majicu. Bolja će biti fotka ako ti daje pusu u obraz.


8. Prava pusa: Najbolje je zabilježiti onu sekundu prije samog poljupca. Dok se ljubite mogu vam se sudarati nosevi pa je bolje da ispadne ovako kao na slici:


Foto: Brightside

I.I.

Pročitajte još:

Koja dobra slika! (ili kako ispasti dobro na fotografijama)

Kreativni načini za izlaganje fotki

Što ako tvoje ‘golišave’ fotke procure u javnost?

dečko poziranje fotografija

Još vijesti