Slika nije pronađena

Na društvenim mrežama možemo vidjeti kako nisu samo djevojke te koje prate modne trendove, već su u tome uspješni i dečki! Dečki također prate ono što je u modi, pa se u skladu i s tim oblače. No, nekim curama ipak nisu lijepi svi trendovi za dečke pa su nam čak i rekle o kojim se to stvarima radi, a da ih ne vole vidjeti na njima!

Neki dečki se oblače skroz obično, dok drugi imaju baš specifičan modni ukus po kojem su prepoznatljivi. Samim tim, oblače se u skladu s modnim trendovima koji su danas popularni, a ti trendovi su u obliku nakita za dečke, uskih traperica, torbica i sve slično tome. No, izgleda kako se nekim curama ipak ne sviđa njihov moderan stil i izgled pa su nam navele koje stvari mrze vidjeti na dečkima – od odjeće, obuće, nakita i modnih dodataka…


Odjeća

Što se tiče odjeće, cure nisu štedjele dečke pa su iskreno rekle koje to odjevne predmete nikako ne mogu vidjeti na dečkima. Definitivno najčešći artikl koji se spominje su uske traperice koje nekada nalikuju i na tajice. Gotovo sve od 15 ispitanih djevojaka misle kako su uske hlače definitivno najgori odjevni komad kojeg mrze vidjeti na dečkima. Samo je Maristela navela suprotno – ona je rekla kako na dečkima ne voli vidjeti široke hlače. Nadalje su Iva Paola, Lorena i Sanja navele kako su im košulje kratkih rukava jedna od najgorih stvari koju dečki nose: 'Pogotovo ako košulja nije umetnuta u hlače' – dodala je Sanja.

Sunčica i Martina su se dotakle teme oko majica kratkih rukava. Sunčica ne podnosi bijele Guess majice s njihovim ogromnim natpisom, dok Martina mrzi uske, premale majice koje dečki vole nositi, ali su te majice 'toliko male da im ne prekriju niti pola ramena!' Osim uskih majica, jedna djevojka je napomenula kako ne voli vidjeti ni majice bez rukava, ali niti muške trenirke na kojima su ispisani ogromni natpisi na bočnoj strani.

Obuća

Kod obuće, odgovori djevojaka su bili raznovrsni. Nikol je navela čak nekoliko vrsti obuće koju ne može vidjeti na dečku, a to su kroksice i tenesice na čičak pogotovo u kombinaciji s visokim čarapama.

Oko visokih čarapa se složila i većina drugih djevojaka koje mrze vidjeti čarape do koljena pogotovo u kombinaciji s niskim tenesicama i kratkim hlačama. Od ostale obuće, Sanja je rekla kako ne voli japanke, a niti sandale na čičak kod dečkiju.

Nakit

Od nakita na dečkima često možemo vidjeti prstenje, naušnice, ogrlice i sve neke druge dodatke. No, očito je da se djevojkama ne sviđa nakit na dečkima jer su mnoge od njih navele kako ih to smeta. Katarina je bila konkretna pa je navela što se njoj točno ne sviđa od nakita: 'Ne sviđaju mi se plugovi. Još pogotovo kada ostanu rupe na ušnoj resici nakon što se makne plug' – nadodala je Katarina.

Druge cure su bile složne oko toga da im se ne sviđaju nikakve naušnice ni prstenje, ali ni drugi nakit poput ogrlica koje dečki znaju nositi u svim oblicima poput velikih zlatni lanaca ili ogrlica i privjesaka s križevima.

Modni dodaci

Kod modnih dodataka je bilo najraznovrsnijih odgovora od strane svih djevojaka. Jedan primjer modnog dodatka kojeg su navele Marjeta i Marea jesu upravo torbice ili pederuše (torbice oko struka) koje često možemo vidjeti na dečkima, pogotovo danas kada su ultra moderne. U svakom slučaju, njima se torbice kao takvi modni dodaci ne sviđaju, a Ivana je navela kako kao muški modni dodatak mrzi vidjeti maramu oko vrata. Osim svih navedenih, Lucija je bila specifična i jedina koja je navela još dva, njoj grozna, modna dodatka, a to su tetovaže i preklopne maskice na mobitelima.

Tetovaža nije modni dodatak u nekom fizičkom i opipljivom obliku, ali služi kao ukras pa se svejedno navodi pod ovu kategoriju – no, ono što sigurno znamo je da se Luciji tetovaže nikako ne sviđaju.

Pogledajte još:

Odjeća koja će ti pomoći da na fotkama izgledaš još bolje: 9 fotogeničnih odjevnih komada

Odjeća i modni trendovi koji ih odbijaju: Pitali smo dečke što mrze vidjeti na djevojkama i bili su brutalno iskreni

Odjeća te može učiniti sretnijom! Evo kako odabrati prave komade i podignuti si raspoloženje

Moda Dečki odjeća cure

Još vijesti