1

Svi žele izgledati što je bolje moguće na fotkama koje objavljuju na društvenim mrežama, a jedan od načina na koji možeš izgledati još bolje nego do sada je da biraš prave odjevne komade. Pogrešan odabir odjeće može učiniti da izgledaš šire ili niže nego što stvarno jesi.


U ogledalu si doma izgledala super, ali kasnije na fotkama više nisi zadovoljna jer izgleda kao da si pojela 100 hamburgera taj dan koliko ti se trbuh ističe. Odjednom ti noge izgledaju kao da su kraće nego inače. U ovim, a i brojnim drugim slučajevima, glavni krivac zašto nešto nije kako treba na fotki je odjeća. Pravi odjevni komadi mogu učiniti da izgledaš milijun puta bolje, a pogrešni da izgledaš milijun puta lošije. Postoje odjevni komadi koji će pomoći da izgledaš top na fotkama jer jednostavno su fotogenični i rade ono nešto. Koji su to sve komadi, pogledaj u nastavku.

Uska majica


Foto: paulinakurka / Instagram

Kakvu god majicu da nosiš, bilo ona dugih rukava, kratkih ili na naramenice, ako je majica uska, izgledat ćeš bolje na fotki. Široka majica se može činiti kao dobar izbor jer misliš da će sakriti sve što ne želiš da dođe do izražaja, ali često bude kontraefekt i zapravo u širokoj majici izgledaš još šire nego što to stvarno i jesi. Tamna uska majica je pravo riješenje.

modaodjevni komadifotogeničnostfotkanjesuper fotke

36.226
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!