Slika nije pronađena

Koliko smo samo puta išli na putovanje, a nakon što smo izabrali ono što ćemo nositi nismo mogli zatvoriti kofer od silnih stvari? Vjerojatno bezbroj, ali srećom postoje trikovi koji će poslužiti svakom putniku ovog ljeta.

Kada pričamo o putovanjima najvažnije nam je gdje ćemo se smjestiti, što ćemo sve posjetiti i kako ćemo do tamo doći, ali `vještinu` pakiranja ne smijemo zanemariti. Kada smo totalne neznalice na tom području tada nam spremanje za put teže pada i hvata nas panika.

Kako bi izbjegli paničarenje pred odlazak na more trebali bi znati i neke savjete za pakiranje koje još nismo čuli:

Vodič za pakiranje `5, 4, 3, 2, 1` uvijek pali, a radi se o tome da treba spakirati samo 5 gornjih dijelova (majice, košulje, jakne), 4 donja (hlače, kratke hlačice), 3 haljine + 3 komada obuće, 2 badića i 2 torbe te 1 šešir, sunčane i satIli se može ići na jednostavnu varijantu koja kaže: za svaki donji dio treba pripremiti 3 gornja dijela (na svake hlače idu tri majice)


Check lista uvijek dobro dođe!
Valja provjeriti da je sve s nama od beauty proizvoda pa do onih za zdravlje poput lijekova ili flasteraSistem laganog popunjavanja sprijeda prema nazad uvijek paliNo, ne treba prezati niti od tehnike rolanja


Razni punjači i USB nastavci trebaju biti u manjoj, zasebnoj `torbici` poput pernice ili nečeg sličnogKape za tuširanje mogu dobro doći tako da se u njih stavi obuća


Nakit, poput lančića može se spremiti u slamku kako se ne bi zapetljao s ostalim stvarima


Naušnice se mogu držati na gumbićima
Ove odlične savjete valja slijediti pri svakom pakiranju
Foto/izvor: businessinsider/ apairandasparediy /whowhatwear/ littleboxesandbow/ travelblog

I.P.

Pročitajte još:

Pravilno pakiranje za more: kako strpati hrpu stvari u mali kofer?

Spakiraj se bez stresa

Pakiranje torbi - lak zadatak ili noćna mora?

putovanje pakiranje kofer

Još vijesti