Slika nije pronađena

Iako trenutno još nije idealna situacija za putovati, čini se kao da stvari idu na bolje i da ćemo se uskoro moći vratiti starim navikama kakve su bile i prije korone. Neke ništa ne zaustavlja u obilaženju svijeta, a ako si i ti jedna od tih i već planiraš gdje bi mogla otići ove godine, evo što ti preporučuje horoskop.

Prošla je godina bila noćna mora za sve koji vole malo promijeniti okolinu i otići na par dana ili dulje na putovanje. Ove godine se situacija čini kao da bi se mogla popraviti. Ili si samo mi tako govorimo. Ali razmišljat ćemo pozitivno i nadati se da ćemo do proljeća i ljeta moći krenuti u nove avanture. A gdje da se ide? Ne moraš puno razmišljati, horoskop ima po jedan idealan prijedlog za svaki znak. Pogledaj gdje tebe šalje na putovanje.

OVAN – Plitvička jezera
Bilo da ste već bili u ovom hrvatskom nacionalnom parku ili ne, ove godine neka se nađe na tvojoj bucket listi. Ovnovi nisu tipovi koji će negdje doći i onda ležati na plaži satima. Oni vole avanture, hodanje, prirodu – baš sve što imaju Plitvice. Uz to, nisu ni daleko pa nećeš niti trebati puno vremena, i jedan dan je dovoljan da imaš putovanje za pamćenje.

BIK – Firenza, Italija

Bikovi su hedonisti. Vole uživati u životu, a posebno u hrani i piću. Kada idu na odmor žele napuniti baterije, odmoriti se, uživati i vidjeti nešto novo. Italija se čini kao pravo mjesto za njih. Zadovoljava sve kriterije, a posebno dio s finom hranom. Firenza je grad koji nekako nije ljudima na radaru, neka tebi bude ove godine.

BLIZANCI – New York, SAD

Blizanci nisu toliko fanovi putovanja, zato kada negdje idu, to mora biti nešto grandiozno. Može li veće od New Yorka? Ako će neko putovanje biti za pamćenje, to će definitivno biti ovo. Čak i oni koji ne vole putovanja neće moći reći da ovo nije odlična ideja. S obzirom da je i malo skupa ideja, baci oko na opcije za studente, i umjesto samo na odmor, otiđi na Work & Travel iskustvo.

RAK – Vis

Ležanje na suncu, na nekoj skrivenoj plaži, s koktelom u ruci i morem nadomak ruke, to je odmor za Raka. A da bi uživali u takvom odmoru, Rakovi niti ne moraju ići daleko. Bilo koji hrvatski otok može biti idealno mjesto za ljetovanje. Uvala Stiniva na Visu je nešto što će definitivno biti po mjeri svakog Raka.

LAV – dvorac Neuschwanstein u Njemačkoj

Lavovi se ponašaju ponekad kao da su vladari svijeta, kraljevi i kraljice, pa koja je onda bolja lokacija od njih za posjetiti nego neki dvorac. U Njemačkoj se skriva jedan koji izgleda kao da je izašao iz Disney bajke. Ovdje će se Lavovi tek moći osjećati kao kraljevi kakvi jesu.

DJEVICA – Barcelona, Španjolska

Djevice vole aktivne odmore gdje će se moći odmoriti, ali i vidjeti puno toga. Zato im je najbolje ciljati na gradove koji imaju sve, a Barcelona može biti dobra ideja ako se već nije pronašla na tvojoj listi. Pravo je turističko središte i nudi hrpu različitih sadržaja, nema šanse da će ti tamo biti dosadno.

VAGA – rijeka Mrežnica

Lokacije u prirodi koje ne izgledaju kao turistička mjesta su za Vage idealna mjesta za odmor. Žele pravu ravnotežu i na odmoru – malo chillanja i ljenčarenja, ali i aktivnosti. Rijeka Mrežnica može biti tvoja sljedeća odrednica jer ima baš sve to. Bilo da želiš samo ležati na suncu i kupati se ili ići na rafting, sve se može.

ŠKORPION – Pariz, Francuska

Nakon što si pogledala sve epizode 'Emily in Paris', sigurno se ne bi bunila da i sama posjetiš ovo mjesto i na nekoliko dana postaneš 'Emily'. Škorpioni ne bi nikada javno priznali, ali su u duši romantici, i ovaj će ih grad očarati. Da bi doživljaj bio još bolji, povedi sa sobom best frendicu!

STRIJELAC – safari u Africi

Strijelci obožavaju putovati i sigurno su već obišli puno država i gradova, a ove godine mogu se uputiti na malo drugačije putovanje i organizirati odmor oko safarija. Dovoljno je avanturističko i drugačije da bi se svidjelo svakom Strijelcu. Lavovi te čekaju!

JARAC – Dubrovnik

Jarci vole vidjeti iz prve ruke zašto je nešto popularno, a zbog toga je jedna od idealnih lokacija za njih Dubrovnik. Svi toliko pričaju o njemu, a vrijedi li stvarno tog hypa? Ove godine provjeri. Bilo da ideš u ljeti ili da pričekaš jesen da prođu sezona i gužve, ne možeš pogriješiti.

VODENJAK – Polarna svjetla

Vodenjaci vole u svome biti originalni i kreativni pa i u osmišljavanju sljedećeg putovanja. Nešto što ne ide baš svatko i što je definitivno jedinstveno je otići vidjeti Auroru Borealis. Ovo će biti putovanje s kakvim se rijetko tko može pohvaliti. Samo je preduvjet da ti ne smeta velika hladnoća.

RIBE – Nacionalni park Risnjak

Ribe nisu za turističke destinacije gdje sve vrvi ljudima i gdje su čovjek na čovjeku. Radije će obići nešto gdje mogu uživati u prirodi i imati koliko toliko mir. Ovdje će imati predah od užurbanosti svakodnevnog života, a i uz to vidjeti divlje životinje poput risa. Kratka putovanja su nekada zaboravljena jer se ne čine toliko atraktivno, ali Ribe ionako nisu osobe koje pate za tim da prate trendove.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Najgore kombinacije znakova – veze između ovih nema šanse da uspiju

[HOROSKOP] Koja je najgora makeup navika svakog znaka? Moraš je se čim prije riješiti

[HOROSKOP] Koliko te onih velikih i pravih ljubavi čeka tijekom života? Zodijak ima odgovor

putovanje Horoskop znakovi zodijaka

Još vijesti