Slika nije pronađena

Njima možete oblijepiti zidove svoje sobe, ispisati ih po ogledalu ružem da nikad ne izblijede ili ih samo napisati na post-it papiriće – bitno je samo da su ti uvijek blizu i da ih tijekom života imaš na umu.

'Samo moje mišljenje je bitno' – nitko ne bi trebao utjecati na tvoje mišljenje – nemoj biti povodljiva. Slušaj tuđe stavove, ali razvijaj svoje. U konačnici, napravit ćeš ono što ti želiš, a ne tvoja mama, tata, brat, sestra, bake, djedovi ili prijatelji sugeriraju. Dobro promisli svoju odluku i donesi ju – barem ćeš znati da je tvoja!

via GIPHY


'Ja mogu sve' – ako budeš dovoljno ustrajna, sve je moguće. Pobjeđuju najuporniji, a ne najsposobniji. Pa čak i ako misliš da nisi najljepša, ponašaj se kao da jesi. Naša snaga (i ljepota) dolazi iznutra.

'Uvijek dajem sve od sebe' – barem ćeš moći reći da si probala, premda smo sigurni da nećeš uvijek uspjeti u svojem naumu. Putem ćeš naučiti vrijedne životne lekcije i sigurno ćeš postići više nego da svaki puta kažeš 'ne mogu'.

'Sve je moguće' – čak i kad nije, uvjeri samu sebe da je. Smisli dobru strategiju i taktike, podigni si razini samopouzdanja i kreni u pohod (kakav god). Možeš osvojiti najzgodnijeg dečka u školi, možeš preskočiti uže 100 puta i možeš dobiti 5 iz matematike. Sve možeš.

via GIPHY


'Sretna sam i zahvalna zbog malih stvari' – neka tvoj cilj bude da uvijek budeš sretna. Zadovoljavaj se malim stvarima koje te usrećuju – dobar razgovor s frendicom, kuglica sladoleda, filmska večer... Uvijek se trudi ugoditi sama sebi jer je jedino sretan život ustvari zdrav život.


Foto: Pexels/Visual Hunt/Giphy

M.Z.

Pročitajte još:

Izbjegni dramu i stres - kako reagirati kad ne dobiješ ono što želiš?

Stvari koje bi trebala raditi svaki put kad se osjećaš umorno ili loše

Za sve cure koje nemaju samopouzdanja – evo kako možeš poraditi na njemu i postati wow

moto životni citati poruke pokretač odluke

Još vijesti