Slika nije pronađena

Tanga gaćice postale su popularne početkom 2000-ih godina i otad ih vole nositi i djevojke i žene. Iako imaju svojih prednosti i nedostataka, čini se da ih se u javnosti još uvijek percipira kao izazovno donje rublje zbog kojeg djevojke mogu dospjeti na loš glas.

Nažalost, ljudi su skloni procjenjivanju osoba na temelju izgleda što je jako površno, a u pitanjima koja su na Yahoo-u postavljali dečki često su bili zbunjeni jer su im djevojke uzorne učenice, imaju super ocjene, idu u glazbene i plesne škole, ali nose tange. Jesu li zbog toga 'lake'?

Evo još nekoliko takvih pitanja...

1. Ako tinejdžerice stalno nose tange, znači li to da su 'lake'?

Ako mene pitate, djevojke nose tange da privuku dečke i odvuku ih u krevet. Svaki put kad se sagnu da podignu nešto s poda, linija gaćica vidi se iznad hlača. Kad budem imao djevojku bolje joj je da nosi one velike, pamućne gaće umjesto tangi. Jesam li u pravu?

whatever

Hmmmm, ne! Odabir donjeg rublja ne govori ništa o seksualnom životu djevojke, a pogotovo ne znači da je 'laka'. Bilo bi krajnje vrijeme da zakoračimo u 21. stoljeće i prestanemo razmišljati tako.

2. Bi li tange trebale biti zabranjene debelim djevojkama?

Ne sviđa mi se što debele djevojke mogu kupovati tange i onda moje oči pate svaki put kad im tange ispadnu iz hlača. Takve gaćice trebali bi proizvoditi samo u veličinama 'small' i 'medium'!

my

Teško je povjerovati da ima osoba koje ovako razmišljaju, ali ima ih. Ne, oblik tijela i težina ne bi smjele diktirati što će netko obući na sebe, a što neće, a naravno da to ne bi trebalo biti uređeno zakonima. Kao da zakonodavci nemaju pametnijeg posla nego razmišljati o tome tko nosi kakvo donje rublje. Ako ti smeta za tvoje oči, bilo bi najbolje da ne gledaš!

3. Kako mogu nagovoriti djevojku da nosi tange?

Hmmmm, ne možeš niti imaš pravo na to! Tvoja će djevojka nositi ono što joj je udobno i ono što voli, svidjelo se to tebi ili ne!

4. Je li nošenje tangi grijeh?

Poprilično smo sigurni da se u svetim spisima i knjigama (poput Biblije) ne spominju tange. Nitko naravno ne promovira promiskuitetno ponašanje, ali slobodu odabira – svakako.

winona
5. Je li istina da prvi seks ne boli ako djevojka prije njega nosi tange?

Odakle dolaze ovakve ideje? Ne, nošenje donjeg rublja ne utječe na reproduktivne organe djevojka niti na to kako će im proći prvi seks.

6. Kako djevojke mogu nositi tange po cijeli dan?

Jesam li samo ja iznenađen što djevojke nose tange? Tange su neudobne i sigurno neugodno mirišu kad ih skinete na kraju dana. Ovo pitanje sigurno puno dečki izbjegava, a rado bi ga poslavilo svojim djevojkama.

Source:

Pametnije im je da ne postave ovo glupo pitanje. Ako djevojka nosi tange, onda znači da joj takav tip donjeg rublja odgovara. Tange imaju svoje prednosti (ne vidi se linija gaćica na hlačama, šosevima i tajicama), ali i nedostataka (mogu prouzročiti infekcije ako su izrađene od sintetičkih materijala), ali sve se na kraju svodi na slobodu odabira. Ako ih tvoja prijateljica ili djevojka nose – znači da im je sasvim ugodno u njima.

Što ti misliš o ovom tipu donjeg rublja? Riješi našu anonimnu anketicu!

L.B./izvor: Gurl

foto: arhiva, sxc.hu

Pročitajte još...

...5 situacija u kojima bi trebala izbjegavati nošenje tanga gaćica...

...Funky moda – gaćice koje filtriraju neugodne mirise...

...Lady Gaga nosila gaćice s porukama fanova...

tanga gaćice mišljenje o donjem rublju slika u javnosti

Još vijesti