Slika nije pronađena

Maturalna večer je velika stvar i zato svi potrošimo toliko vremena smišljajući stajling i fantazirajući o tome kako ćemo ju provesti. Kad napokon odlučiš što odijenuti, kako se urediti, koju frizuru napraviti i koga povesti, ostaje ti samo jedna jednako važna stvar – ludo se zabaviti!

>> Maturantica si? Uz Teen385 postani Najmaturantica i zablistaj na maturalnoj večeri!

Poanta maturalne večeri je da se zabaviš sa svim svojim prijateljima.

Iako smo već pisali o nekim mitovima na koje se bolje ne obazirati i stvarima oko kojih se ne trebaš zamarati, ove stvari nikako nemoj propustiti napraviti na maturalnoj!

Sjeti se pojesti nešto

Čak i ako ćeš klopati prije maturalne ili nećeš imati apetite zbog svog pratitelja s kojim ideš na maturalnu, sjeti se pojesti nešto. Znam da vam to sigurno zvuči prebanalno jer tko bi zaboravio pojesti nešto na dan maturalne?, ali možda ćete biti prenervozni i nećete imati apetit. No, maturalna traje cijelu noć stoga je pametno da se u tu avanturu uputite punih trbuščića ili se barem pošteno naklopate kad dođete u restoran ili salu gdje ćete tulumariti.

Pij puno vode

Tko se želi onesvijestiti na maturalnoj od dehidracije? To je ozbiljna stvar, a lako ju je previdjeti. Ako planiraš plesati, možda nešto i popiti, nemoj zaboraviti piti puno vode da nadoknadiš izgubljenu tekućinu. Alkohol dehidrira tvoje tijelo – zapamti to. Pij dovoljno vode pa ćeš cijelu noć moći đuskati na plesnom podiju.

Pleši

Nemoj provesti cijelu večer za stolom. Nema ništa loše u tome da s vremena na vrijeme sjedneš i malo odmoriš, ali najbolje je da većinu vremena prodvedeš na podiju na kojem je akcija. Svi frendovi bit će tamo.

Fotografiraj sve

Sigurno će te roditelji htjeti pofotkati prije nego odlepršaš u smjeru zabave i frendova iz razreda i škole, ali potrudi se da i ti okineš koju fotku prijatelja na maturalnoj. Možda ti se u plesačkom zanosu neće dati, ali kasnije će ti biti žao. To je prilika da ovjekovječiš jedinstvene uspomene.

Pametno rasporedi vrijeme između prijatelja i pratitelja/pratiteljice na maturalnoj

Ako na maturalnu ideš u pratnji djevojke/dečka, naravno da ćeš morati provesti vrijeme s njom/njim, ali nemoj zaboraviti družiti se i s prijateljima. Ako ti pratitelj/ica ide u istu školu pa ćete svi zajedno slaviti, družite se svi zajedno ili se razdvojite u trenucima kad poželite biti svatko sa svojom ekipom. Nemojte se ograničiti samo na vas dvoje, kasnije će vam sigurno biti žao. Maziti se i družiti možete i sutra, ali maturalna je samo tu jednu večer!


Ostavi potrebu za dramatiziranjem kod kuće

Sigurno u razredu ili školi imaš neke neprijatelje, cure ili dečke s kojima se ne slažeš i koji ti idu na živce. Sve je to normalno i ok, ali jednu večer ostavi sve ove nesuglasice i antipatije kod kuće. Nemoj se dovesti u situaciju da nekome pokvariš cijelu večer, a posebno to nemoj priuštiti sebi.

L.B./izvor: Gurl

foto: arhiva

Pročitajte još...

...Raspuštena kosa: 10 frizura za maturalnu večer...

...Mitovi o maturalnoj večeri...

...Uz Teen385 postani Najmaturantica i zablistaj na maturalnoj večeri!...

...Kako odabrati haljinu za maturalnu večer...

Maturalna večer maturalna večera zabava Ples

Još vijesti