Slika nije pronađena

U rubrici BLOG, koju možete pronaći pod glavnom rubrikom EKIPA, možete podijeliti svoje misli s čitateljima portala, možete napisati intimnu ispovijest, možete pisati dnevne bilješke, okušati se u izražavanju u formi proze ili poezije...

Trebate se samo pridružiti ekipi OVDJE ili se prijaviti s postojećim profilom na Teen385 portalu i započeti svoju karijeru blogera! Možete ubaciti i smajliće, video ili fotku i još samo trebate kliknuti 'pošalji'.


via GIPHY


To je idealna prilika da se raspišete o tekmama Hrvatske, napišete priču o svojoj ljetnoj ljubavnoj avanturi ili date neki cool modni savjet curama koje ne znaju kako se odjenuti za dejt. Temu i način birate sami!

Evo kako to rade naši blogeri...

1. RAIN 33 – Note 04

Prošlost,
Sadašnjost,
Budućnost,
Skriva vrijeme.

Olakšanje,
Tugu,
Sreću,
Patnju,
Ljutnju,
Osmjeh,
Ljubav,
Sve to prolaznim
čini vrijeme.

Sat
Dva
Tri….

Otkucaj kazaljke,
Udarac srca,
Šum vjetra,
Tišinu noći,
Ljepotu kiše,
I mjesec što će doći,...

Vrijeme čuva.

2. dobro_danas: Voljeti sebe

Često danas osobe koje vole sebe miješamo sa sebičnim osobama, osobama koje su pune sebe... Međutim, ima nešto što nas ne uče u školama, u društvu, u obitelji, a to je upravo koliko je važno voljeti sebe. Jeste li svjesni da sve kreće od vas? Da u životu možete utjecati samo na sebe, a samo je to i važno. Kada shvatite koliko ste sebi bitni, koliko ste sebi bitni u svom životu, tek tada ćete postati bitni i osobama oko vas.
Nažalost, ne uče nas o tome, ali nas uče da je voljeti sebe sebično, da smo sebični ako napravimo nešto za sebe, ako se nasmijemo dok je netko pored nas ljut, ako nekoga odbijemo ili odbijemo nešto napraviti za tu osobu.
Pokušavamo se svidjeti svima, osim sami sebi. Radimo puno stvari kako bi se svidjeli ostalima, a opet nismo sretni. Ljudi oko nas se mijenjaju, a mi ostajemo uvijek sami sa sobom na kraju svakoga dana.
Uvjerili su nas u to što je "lijepo", što je "dobro", postavili su nam pravila po kojima gotovo dišemo, a mi ih slijepo slijedimo, i naravno, u tome nismo sretni, jer našim umom i osjećajima vladaju svi osim nas.
Danas se pitajte koliko volite sebe, razmislite o tome što VI želite. Posvetite se danas sebi. Samo danas se nasmiješi onome što te muči i odmakni se od svega što te živcira, nije li tako ljepše?
Pitaj se što si ti kad ostaneš sam ili sama u tišini svoje sobe.

3. HelenV-lover – Čitanje

Volite li čitati? Pretpostavljam da bi većina vas odgovorila negativno. No kao i u svemu postoje iznimke. Ja sam jedna od pojedinaca koji obožavaju čitati.Jeste li ikada pročitali knjigu od 500 str.a da nije bila lektira? Mislim i na ljubitelje knjiga i onih koji mrze knjige.Na to pitanje odgovorite ispod u komentarima. Evo nekih knjiga koje sam pročitala i koje su odlične za ljubitelje knjiga :Slatke male lažljivice, Čudo, Kad pobijedi ljubav, Jana volim te, al stvarno, Škola slave, Princezini dnevnici(svi dijelovi), Odjednom sama, Dvostruka privlačnost, Tajni snovi jedne šopingholičarke, Prava američka cura, Spremna ili ne, Zaljubljene cure, Zeznute cure, Cure kasno izlaze, Cure u suzama(to je serijal od Jaqueline Wilson) Tajne(prethodna spisateljica). Stavit ću te na Facebook.Ima ih još puno al ne mogu se sjetiti baš svih. Čitanje proširuje vokabular. Sada kada je ljeto, zašto ne biste pročitali neki žanr koji vas zanima. Nećete požaliti.

Jer znamo da ste jedva dočekali priliku...

via GIPHY


Foto: Giphy/Shutterstock

M.Z.


Provjeri još...

Blog - podijeli svoje misli s ekipom!

Postani slavna blogerica ili YouTuberica– 6 trikova koje moraš znati ako želiš uspjeti

Blog, dnevnik, priče: savjeti za svakog tinejdžera koji voli pisati

Kreativnost blog misli pisanje

Još vijesti