Slika nije pronađena

Saznaj kako užurbanu svakodnevnicu učiniti lakšom i podnošljivijom sa par neophodnih stvarčica koje odsada nećeš vaditi iz torbe.

Da si svaki put kad ti je zatrebala maramica ili ogledalce dobila novčić, dosada bi vjerojatno već bila milijunašica, zar ne? Kako bi odsada pa nadalje sačuvala živce i bila potpuno spremna u svakoj situaciji evo par savjeta!

1. Vlažne maramice ili antibakterijski gel

Znam po sebi, stvarno sam gadljiva i prava mimoza kada su u pitanju nečiste ruke, a baš bih nešto prigrizla! Zašto nisam ponijela vlažne maramice, a pred nosom su mi bile, razbijala sam glavu istim pitanjem kad god bi došlo vrijeme pauze za jelo sve dok nisam kupila par antibakterisjkih gelova za svaku torbu. 


U drogerijama postoji antibakterijski gel u malom pakiranju koji stane i u najmanji pretinac torbe, a cijena mu je stvarno niska. Gel ima isti učinak kao i vlažne maramice i odlična je alternativa za klasično pranje vodom i sapunom koji nam često nisu pri ruci kada ih trebamo.

2. Tablete

Kako ti iznenadna glavobolja ili menstrualni bolovi ne bi upropastili dan, uvijek uz sebe imaj neku tabletu protiv bolova. Izreži tabletu, dvije sa pločice i spremi ih u novčanik, kada ih zatrebaš bit ćeš zahvalna jer si ih spremila. Čas posla, a spase dan u trenu!

3. Ogledalce

Malo ogledalo je must have u torbi svake cure. Također ne zauzima puno mjesta, a spasonosno je u puno trenutaka poput provjere šminke, zubiju, kose...


4. Gumica za kosu

Predmet koji je najmanji, ne zauzima ništa mjesta i čini se potpuno nebitan a svakoj djevojci zatreba najmanje 10 puta u danu - da to je gumica za kosu. Predmet koji NIKADA nemamo u najpotrebnijim trenucima. Kako bi preduhitrila nervozu zbog smetnje kose, uvijek, baš uvijek imaj gumicu uz sebe.


5. Knjiga ili časopis

Svi posjedujemo razna tehnološka čuda za slušanje muzike, ali nekad je dobro razbistriti glavu i 'ubiti' vrijeme kvalitetnom knjigom ili časopisom. Putovanja će u školu i iz nje biti podnošljivija i činit će se bržima nego inače.

Naravno tu su i sunčane naočale, žvakaće gume, preklopni kišobrani i druge sitnice. Imaš i ti savjet? Podijeli ga s nama!

Matea Kutija
Foto: Polyvore.com

torba korisno

Još vijesti