kamen škare papir

Ovo će ti povećati šanse za pobjedu jer navodno će većina dečki najvjerojatnije pokazati uvijek isti simbol. I kada to znaš, onda znaš i kako pobijediti. Nemoj samo ovo pokazati dečku! Ženska tajna!

Možda neće upaliti baš u 10/10 slučajeva, ali u najviše njih hoće. Cure su skužile način kako je najlakše pobijediti dečke kada igraju s njima 'kamen, škare, papir'. Ovo ti može dobro doći u situacijama kada se ne možete dogovoriti oko nečega pa prepustite tu odluku nekom ovakvom naizgled slučajnom odabiru. Jer je tako najpoštenije. Kada se primjerice ne možete dogovoriti koji film gledati, predloži da ovako riješite to pitanje i onaj tko pobijedi u 'kamen, škare, papiru', taj bira. Zbog takve i sličnih situacija nije loše znati ovaj trik.

@steen.eats

##stitch with @rclbeauty101 i cantttt

Face Off - Dwayne Johnson - Tech N9ne & Joey Cool & King Iso & Dwayne Johnson

Cure su otkrile da je najveća vjerojatnost da će dečki odabrati kamen. Jedna je TikTokerica ispričala da je to tako po njenoj logici i da joj se pokazalo istinitim u realnosti. Druga je djevojka to onda odlučila provjeriti, čisto da vidi ima li šanse biti istina. I je! Dečko je, kako su i pretpostavile, odabrao kamen, a ona je onda papir, i pobijedila. Isprobaj ovu teoriju na nekoj muškoj osobi u svom životu. Iako možda neće upaliti baš SVAKI put, veće su šanse da bude, zato se uvijek drži papira kada igraš ovo protiv nekog dečka.

Pogledajte još:

Nema više kopanja po tvom mobu! Kada nekome pokazuješ fotku – ovako spriječi da ne može skrolati dalje

Postoji način kako pročitati poruku koju ti je netko poslao na WhatsApp, ali onda ju je obrisao

Tetovaže koje najviše ljudi zažali jer ih je stavilo – ove se motive posebno preporučuje da ne stavljaš

kamen škare papir kako pobijediti

Još vijesti