1

To može biti opasna situacija, jer zna se često dogoditi da krene automatski skrolati dalje i gledati i ostale fotke ili objave na društvenim mrežama, a imaš nekih stvari koje ne želiš da vidi.

I osoba neće moći nastaviti gledati fotke ili skrolati po albumima, već će moći vidjeti samo ono što si joj otvorila na ekranu. Nažalost, ovaj je trik za sada dostupan samo na iPhone uređajima, a nadamo se da će nekada doći i na Androide jer je genijalan. Postoje situacije kada će ti ovo dobro doći i zato nije loše znati. Nema više kopanja po tvom mobitelu. Trebaš samo promijeniti jednu stvar u postavkama svog mobitela.

@katamogz

##iphonehack ##applehack ##iphonetricks ##iphonetrick ##iphonehacks ##iphone12promax ##learnontiktok ##tiktoktaughtme

Spongebob - Dante9k


Kada otvoriš 'Settings', pronađi 'Accessibility Settings' i tu uključi 'Guided Access' i u postavkama zaključavanja odaberi da se može otključati samo tvojim licem. I sada, kada ćeš god htjeti nekome pokazati fotku ili nešto na svom mobitelu, moraš samo prije nego osobi daješ mobitel u ruke, tri puta kliknuti na tipku za zaključavanje zaslona. Kada ti se pojavi izbornik odabereš i tu 'Guided Access', stavi postavke kako je i Katarina u videu i nitko neće moći pomaknuti zaslon, već će vidjeti samo ono što si im otvorila.

Pogledajte još:

Riječ koja je proglašena kao 'riječ godine' među mladima – i ti ju redovito koristiš

Postoji način kako pročitati poruku koju ti je netko poslao na WhatsApp, ali onda ju je obrisao

Dan kada su najveća sniženja po dućanima: Kojeg je datuma Black Friday ove godine?

trik za iphonezaključavanje zaslonatrik za mob

36.236
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!