Slika nije pronađena

Svi imaju one dane kada im baš ništa ne ide od ruke, kada se osjećaju loše i najradije bi da mogu cijeli dan samo prespavati. Što uostalom i nije loša opcija, ali ima i boljih! Ovo su boosteri sreće koji te neće koštati niti jednu kunu.

Ne kaže se bezveze da je sreća u malim stvarima. Stvarno je! Nitko nije imun na loše dane i osjećaj tuge. Svi smo nekada u lošem raspoloženju koje kao da nikako prođe. U takvim danima, postoje neke sitnice koje drugi preporučuju da trebamo raditi. Sve su ovo male stvari koje su cure na Redditu otkrile kao zapravo velike stvari koje ih baš uvijek usreće i poprave raspoloženje. I ono što je najbolje, dostupne su svima i potpuno besplatne. Dok dođeš i do polovice liste, dan će ti već biti itekako bolji.

1.Spavanje
Osjećat ćeš se puno bolje čim si odmorna. Nekada baš umor bude krivac jer smo mrzovoljni i ne baš svoji zato nije loše otići zavaliti se u krevet i malo odspavati.2.Topla kupka
Ako i nemaš kadu, dugo toplo tuširanje s nekim mirišljavim gelom može biti baš ono što ti treba. Mali spa tretman je uvijek dobra ideja.

3.Zagrljaj
Od dečka, mame, prijateljice, sasvim svejedno!

4.Kućni ljubimac
Poigrati se s kućnim ljubimcem, pomaziti ga, odvesti u šetnju…na koji god način da provedeš vrijeme s njim, odmah ćeš se osjećati bolje.
5.Šetnja prirodom
Da, da, znamo, vani je hladno, ali to nije izgovor za ne odjenuti jaknu, kapu i šal i malo otići prošetati. Pa čak i napraviti krug po obližnjem parku ako nemaš ništa drugo u blizini.

6.Glazba
Što god da radiš od ovoga s liste, upali i svoju omiljenu glazbu dok to radiš.

7.Gledanje izlaska ili zalaska sunca
Ovisno o tome koje je doba dana pred tobom. Ako je vrijeme lijepo, otiđi negdje gdje znaš da ćeš moći vidjeti izlazak/zalazak sunca i uzmi si kavu/čaj sa sobom. Osjećat ćeš se sretno i mirno, a da nećeš niti znati kako se to dogodilo.8.Čitanje knjige
Ako voliš čitati, ovo je jedna aktivnost koja ti isto može pomoći da se osjećaš bolje. U tren oka ćeš se prebaciti u neki drugi svijet gdje je sve bolje i zaboravit ćeš na ono što te muči.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koja je ona jedna stvar koja ti donosi sreću? Svaki znak zodijaka ima svoju

Pet stvari koje najviše usrećuju ljude i smanjuju nam stres: Bolje su čak i od ljubavi ili ljubljenja

U bedu si i osjećaš se loše? Donosimo ti 10 načina na koje možeš usrećiti samu sebe, i to odmah sada

sreća stvari koje usrećuju popravlja raspoloženje

Još vijesti