Slika nije pronađena

Iako će se, sigurni smo, realnost znatno razlikovati od očekivanja, Nova godina većini je sinonim za najbolji party u godini. Kako će se razlikovati, provjerite u članku 'Doček Nove godine: Očekivanja vs. Realnost'.

Znači li to da unaprijed trebate odustati od provoda u klubovima? Ne, nikako!

via GIPHY


Dobro proučite popis najboljih partyja u gradu i isplanirajte (i realizirajte) svoj doček iz snova! Odgovor na pitanje 'Kamo za doček Nove 2019. godine?' zna ekipa s Tulumarke.

via GIPHY


Njihov popis je 'živ' – obnavlja se iz dana u dan, kako najave novih tuluma pristižu, a već ga sada možete pročekirati i pronaći top ponude. Za provod u Zagrebu morat ćete izdvojiti od nula kuna do čak tisuću i pol kuna, a ovisno o cijeni, bit će vam uključene razne opcije pića i hrane ili samo jednog od toga.

Split, Osijek, Dubrovnik i Rijeka također nude zabavu na skoro svakom koraku. Kompletni popis pronađite u članku Tulumarke 'Nova godina 2019. - kamo za doček? Klubovi, restorani, trgovi - pregled događanja za Zagreb, Split, Rijeku, Osijek...'.

Naravno, u popis su uključeni i provodi na otvorenom – u Splitu će okupljene zabavljati Magazin i Jasmin Stavros na Rivi, u Dubrovniku Nina Badrić i Tony Cetinski na Stradunu, u Rijeci grupe Nord, Fit, Whitehads i Vojko V na Korzu. U Zagrebu će okupljene vani zabavljati DJ-i od 21:30, zatim će u 22:30 s nastupom krenuti Gazde, a ponoć će nebo obasjati prigodni vatromet. U 00:15 sati na pozornicu dolazi Hladno pivo.

Dočeci na otvorenom neće vas koštati ništa i moći ćete uživati u nebu prošaranom vatrometom u ponoć, a jedino što trebate ponijeti je topla odjeća. I kućne ljubimce i one koji se boje pirotehnike ostaviti kod kuće.

Ako je vaš gušt izležavanje na kauču i maženje upravo s njima i s dragim ljudima, razmislite o ostanku kod kuće. Naša Teen novinarka popisala je ideje za provod kod kuće u članku 'Nova je sve bliže - što raditi s frendicama, s ekipom ili ako si solo?'.

I da, želimo vam najbolji provod ikad koji god odabrali!


via GIPHY


Foto: Tulumarka/Pixabay/Giphy

M.Z.

Provjeri još...

Nova je sve bliže - što raditi s frendicama, s ekipom ili ako si solo?

Za sve koji ostaju kod kuće – koje filmove možeš gledati na Novu godinu

Doček Nove godine: Očekivanja vs. Realnost

Nova godina nova godina 2019 gdje za novu popis događanja Doček Nove Godine party

Još vijesti