Slika nije pronađena
Bicikl je idealno prijevozno sredstvo za ljeto. Vožnja bicikla koristi tvom zdravlju, ali i okolišu. Više na biciklu ne moraš nositi odjeću koja je funkcionalna nego i onu koja je lijepa. Djevojke često znaju izbjegavati nošenje suknji ili haljina dok se voze biciklom, ali mi ćemo ti otkriti da funkcionalnost i stil mogu ići zajedno.


Ruksak na leđa!

Ruksak je idealna torba za vožnju biciklom. Bitno je da ne držiš ništa u ruci dok voziš bicikl i zbog toga je ruksak najbolje rješenje. Danas postoje različito dizajnirani ruksaci, od kožnih pa do onih s cvjetnim ili nekim drugim uzorkom. Koji ćeš odabrati ovisi o tvom ukusu. Torba preko ramena može proći, ali samo ako je remen torbe kratak. 
Obuci suknju

Premda je nezgodno voziti bicikl u suknji, možeš koristiti trik koji uvijek pali. Postoje suknje koje su zapravo hlačice koje ne otkrivaju previše. Takve suknje  idealne su za ljetnu vožnju gradom.Kupi bicikl sa stilom

Osim što svoj stil možeš isfurati na biciklu isto tako možeš imati i bicikl sa stilom. Naravno, važno je kupiti stabilan  bicikl i po vlastitoj mjeri, ali on mora biti po tvom ukusu. Možeš izabrati  retro bicikl, sportski ili moderni.
Mudro izaberi obuću!

Tenisice su najbolji izbor za vožnju biciklom, ali trebaš pripaziti da su čvrsto zavezane. Ako nisu dobro zavezane može se dogoditi da tijekom vožnje završe u žbicama što može završiti fatalno. Pored  tenisica odličan odabir za bicikl su i sandale. Nikako nemoj voziti bicikl s japankama na nogama.


Foto: shutterstock.hr

Izvor: teenvogue.com

I.P.


Pročitajte još:


bicikl vožnja biciklom cool

Još vijesti