selfie

Fotke koje se objavljuju na društvenim mrežama su uvijek zavaravajuće. Pa ako drugi mogu fejkti da su mršaviji ili da imaju drugačiji oblik lica, zašto ti ne bi mogla fejkati da imaš puno samopouzdanja?

Osmisliti u kojoj se pozi fotkati može nekada biti teže nego što se čini. Baš onda kada trebaš novu fotku, ništa ti ne pada na pamet. Zadnjih godinu dana, čak i više, Instagramom dominiraju baddie djevojke, a jedna stvar koju definitivno možeš (i trebaš) ukrasti od njih su njihove poze. Ovaj tip cura uvijek izgleda kao da imaju svo samopouzdanje svijeta i da se osjećaju ugodno u svojoj koži. Vjeruj, istina sigurno nije takva. Bilo da si i sama ovaj tip cure ili u tebi nema ni 'B' od baddie, svejedno možeš posuditi ove poze i iskoristiti ih za sljedeću fotku.

1.Čučanj u seksipilnom izdanjuNeke je poze lakše, a neke teže iskopirati, a ovo je jedna koju će možda biti malo teže, ali krajnji rezultat će izgledati ekstra. Samo pazi na to da osoba koja te fotka, ili ako se fotkaš sama, da kamera/mob budu u razini s tobom. I naočale su must. Čak iako nema sunca, tko će znati.

2.Zamisli da ti sunce ide u očiJoš jedna fotka na kojoj možeš, ali i ne moraš fejkati da ima sunca. Bit će super ako ga ima, ali ako i nema, svejedno možeš iskoristiti pozu. Osjećat ćeš se, i izgledati, 100 puta samopouzdanije ako staneš u neku ovakvu pozu, nego ako samo ruke staviš u džepove ili ih objesiš uz tijelo.


3.Pogled preko ramena

Hlače koje ti dobro stoje su obavezan dio ovakve fotke, ili neka majica sa zanimljivim detaljem na leđima. Umjesto da se skroz okreneš glavom kako bi možda inače, okreni ju samo blago u stranu, tek toliko da vidiš kako izgleda fotka, a i izgledat će bolje. Složi tijelo u onu pozu koja je najbolja za tvoj oblik tijela i u kojem ćeš izgledati najbolje.

4.Model poza

Kao da te netko uhvatio dok si si malo sjela – i baš te sada mora fotkati. Čak iako si u sjedećim pozama ne izgledaš dobro, u ovoj će ti noge izgledati dulje, a i zato što si naslonjena, izgledat ćeš si mršavije i izduženije. Vrijedi isprobati.

Pogledajte još:

Misliš da nisi fotogenična? Imamo ideje za poze kod fotkanja uz pomoću kojih možeš riješiti taj problem

Fotka kada pozira vs. kako izgleda inače: Ona objavljuje fotke koje inače influenceri skrivaju

Uz pomoć ove poze ćete uvijek ispasti dobro na svojim Instagrafijama – otkrij o kojoj pozi se radi...

samopouzdanje poze za fotkanje baddie poze instagram poze

Još vijesti