1

Mnogi misle kako prirodno nisu fotogenični te se zbog toga izbjegavaju slikati za Instagram pa pronalaze razne načine kako da sakriju svoju nefotogeničnost. Ne mora uvijek biti slučaj da netko nije fotogeničan, već to on samo tako misli, ali ako se ipak ugodnije osjećaš dok se sakrivaš na fotkama, donosimo ti ideje kako to još možeš izvesti!

Neki ljudi su zaista fotogenični, dok drugi baš i nisu. No, dosta njih smatra kako su totalno nefotogenični, što uopće nije tako, samo im nedostaje malo samopouzdanja. Zbog toga često pokušavaju pronaći načine kako pozirati za fotku na Instagramu, a da izgledaju lijepo i fotogenično. Upravo zbog toga donosimo ideje za sve koji nemaju samopouzdanja ili su jednostavno nefotogenični tako da na svakoj slici izgledaju odlično!

1.Sunčane naočale kao štit


Foto: leniabraeuninger / Instagram

Sa sunčanim naočalama apsolutno svi ispadnu odlično! Osim što izgledaš totalno opako, ipak prekriju dio lica za kojeg možda i nisi najsigurnija da ga želiš na fotki. P.S. ne mora nužno biti ljeto da bi nosila sunčane naočale, one se nose u svakom godišnjem dobu!

slikanjeinstagrampoze za slikanjenefotogeničnostsamopouzdanjeidejesavjeti

36.193
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!