Slika nije pronađena

Trudiš se oko svake fotke, pomno biraš filtere, a na pisanje statusa ti ode cijeli dan – ako si osoba koja obožava Instagram onda ti je broj followera jako bitan. Najviše mrziš vidjeti da te netko prestao pratiti, a svaki dodatni je razlog za happy dance.

I dok imaju fotke koje redovito prikupe brdo lajkova, postoje neke koje ipak živciraju ekipu i zbog koje mogu stisnuti onaj grozan gumbić – unfollow. Ovo je lista nekih objava koje bi bilo bolje što rjeđe objavljivati. 

1. Selfie iz samo jednog kuta – naravno da svi imamo bolji i lošiji profil lica, ali ako ti je svaka fotka slikana iz istog kuta to može djelovati pomalo sumnjivo i čudno.

2. Hrpa fotki na kojima nisi ti – ako te je netko počeo pratiti znači da želi vidjeti što ti radiš, a ne tvoja sestra/sestrična/bff ili mačka.

3. Fotke koje nemaju veze s opisom slike – ako želiš nekome čestitati rođendan onda objaviš zajedničku fotku, a ne fotku sebe kao Kim K.

4. Očito pokazivanje dekoltea/guze – dečki se nikad neće pobuniti protiv ovakvih fotki, ali bolje je neke stvari ostaviti za 'uživo'. Vulgarno pokazivanje oblina nikad nije bilo IN.

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

5. Objave svega što radiš – jutarnja kava, ručak, kava s frendicom, maženje s mačkom. Nikog ne zanima tvoj cijeli dnevni raspored, nemoj pretjerivai s objavama.

6. Hrana koja nije WAU – ako nisi u nekom najbrutalnijem restoranu i tvoja hrana ne izgleda kao umjetničko djelo, nemoj je fotkati. To je bilo u modi kad je Instagram tek krenuo.

7. Djeca – osim što bi općenito trebalo izbjegavati fotkanje djece i objavu na društvenim mrežama, to može napraviti kontra efekt. Neki frajer dođe vidjeti tvoje slatke slikice, a ona naiđe na hrpu fotke tvoje nećakinje – not cool.


8. Fotke iz teretane na kojima ništa ne radiš
– selfie iz teretane prije može naživcirati ekipu nego potaknuti nekoga na lajk.


Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:

LOL Ovo je fkt očajan potez svih fejkera na Instagramu i Facebooku

Naušnice koje osvajaju Instagram – izgledaju precool!

Bff ili dečko: Tko se krije iza tvoje savršene fotke na Instagramu?

objave instagram follow followeri

Još vijesti