Slika nije pronađena

Ljetni dani su kao stvoreni za eksperimentiranje. Ako cijele godine furaš istu frizuru ili stil, sad je vrijeme za malo promjene. To ne mora biti ništa drastično pa smo zato i pronašli ideje koje možeš isfurati bez beda.

Mala promjena stila ili frizure mogu učiniti čuda. Baci oko na naš popis i postani nova osoba u ovim ljetnim mjesecima.

1. Isfuraj novi stil – ako inače nosiš trapke na tenke i običnu majicu, probaj odjenuti trapke i sandale ili štikle. Obuci ljetnu haljinicu, ali je ukrasi detaljima koje inače ne nosiš.

Pronađi inspiraciju ovdje >> 5 slatkih načina kako možeš isfurati običnu ljetnu haljinicu


2. Počupaj obrve – ako inače ne čupaš obrve, napravi to. Oblik puno utječe na izgled cijelog lica pa je moguće da ćeš se osjećati kao nova osoba. Za prvi put je najbolje da odeš u salon (cijene se kreću od 20-50 kuna), a kasnije možeš uređivati sama prema obliku koji kozmetičarka odredi.


3. Ošišaj se/nabaci novu boju -  standardno. Ako ti treba promjena, fora je isprobati novi friz. Cool ideja za ljeto svakako je nova boja za kosu. Možeš kupiti neki ludi preljev ili staviti neku ludu boju kao što je roza ili zelena na pramenove. Ionako će se isprati već nakon nekoliko pranja.


4. Nalakiraj nokte – možda ti se ne da svaki dan lakirati nokte pa najčešće staviš samo prozirni lak, ali sad kad imaš vremena pronađi inspiraciju na internetu i poigraj se bojama i trendovima.5. Našminkaj se čisto radi zabave
– nisi tip koji se voli šminkati, ali voliš pogledati što ima novo u svijetu mode i ljepote. Upali YouTube i nauči napraviti liniju tušem, konturiranje ili nešto treće. Nema ništa loše u malo zezancije pred ogledalom.Foto: Instagram

I.I.


Pročitajte još:

COOL IDEJE Fotke koje moraš snimiti s bff prije nego što ljeto završi

5 cool ideja – što raditi ako ostaneš sama doma?

Savjeti koji pomažu – prestani se bedirati zbog skidanja u kupaći kostim

makeover Ljeto

Još vijesti