Slika nije pronađena

Misliš da niski dečki baš i nisu privlačni? Naravno, ima ih simpatičnih i slatkih, ali uglavnom baš nisu neka prilika?

Čak i ako dečko ima 2 metra visine, ne znači nužno da je seksi, privlačan i karizmatičan. Štoviše – niski dečki imaju nekoliko prednosti u odnosu na”krakate” dečke.

10

1. Savršene su visine za ugodno i udobno ljubljenje

Sve djevojke koje su se pokušale poljbiti s dvometrašima znaju koliko je nezgodno neprestano stajati na prstima da bi tvoje usne dotaknule njegove. On s druge strane mora pogrbiti glavu, vrat i gornji dio leđa samo kako bi ti se približio. U slučaju kada sjedite, situacija je malo bolja, ali u slučaju spontanih pusica u šetnji – ovolika razlika u visini i nije neka fora. S niskim dečkima – nema ovog problema! Na istoj ste razini!

style=width:

2. Oni su duše zabave

Visoki muškarci najčešće smatraju da samim time što su ušli u prostoriju zaslužuju poptunu pažnju svih okupljenih. Ova specifičnost čak ima i ime – “sindrom visokog muškarca’.

Niži dečki cijeli su se život morali truditi da ih drugi zapaze što znači da su češće zabavniji, prijateljski raspoloženi i okruženi hrpom frendica koje uvijek znaju nasmijati.


3. Držanje im je mnogo bolje

Nitko ne hoda kao niži muškarac koji izvlači maksimum iz svojih centimentara. S druge strane, visoki dečki od pubertetskog zamaha rasta bore se s lošom koordinacijom pokreta što se zna produljiti i dalje u zrelu dob. Ako te neki visoki dečko ponekad podsjeti na žirafu Melmana iz Madagaskara – na pravom si tragu.


4. Neće ti poremetiti vozačko sjedalo u autu, ako ga pustiš u svoj auto (jednom kad provoziš)

Logično je, duljina tvojih i njegovih nogu savršeno je komplementarna! Nema više popravljanja, približavanja i udaljavanja vozačkog sjedala svaki put kad se zamjenite za volanom.

5. Bolje se grle

Pokušaj zagrliti košarkaša! Kao da grliš Eiffelov toranj – sve je na krivom mjestu i malo predaleko. S nižim dečkima to nije slučaj. Vrlo ćeš mu lako nasloniti glavu na rame i pogledati mu u oči.

6. Bolji su u seksu “na stojećki”

Vertikalne poze s “krakatima” iziskuju veliku mišićnu snagu, fleksibilnost i i izdržljivost žene koja se upušta u tu avanturu. Ako je dečko niži veće su šanse da ćete se osjećati ugodnije i zabaviti se bolje.

style=width:

7. Zauzimaju manje prostora

Ne mislimo samo na krevet! Zamisli sjediti u kupeu vlaka kraj dečka od 2 metra ili u autobusu dok putujete na odmor ili školski izlet. Kamo s tim nogama kojima nikad kraja? A da ne spominjemo pomalo sramotnu situaciju kad nitko tko sjedi iza njega u kinu ili kazalištu ništa ne vidi.

8. Bolje plešu

Reći ćemo samo ovo: Usher, Prince i Bruno Mars!


9. Bolji su materijal za dečke

Prema jednoj studiji, niži muškarci obavljaju više kućanskih poslova, zarađuju više novca i rjeđe se razvode od visokih muškaraca.


10. Napoleonov kompleks

Ako volite dominantne i samopouzdane dečke onda vam je Napoleonov kompleks samo plus kad su niski dečki u pitanju. Otrov se čuva u malenim bočicama. Možda je manji, ali će se boriti za tebe kao lav!

style=width:
Koja su tvoja iskustva s visokim i niskim dečkima?

Foto: Tumblr/ Freepik

L.B./ Izvor: Metro


Pročitajte još…

…Nije ni njima lako: dečki drugačije doživljavaju 'dejtanje' od djevojaka…

…Sramežljiv - još i bolje: 5 razloga zašto su sramežljivi dečki super!…

…Kako natjerati sramežljivog dečka da progovori?…

visina prednosti niskog dečka krakatost niže je bolje

Još vijesti