Slika nije pronađena

Institut za razvoj obrazovanja (IRO), ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj, u suradnji s Američkim veleposlanstvom u Zagrebu priključuje se svjetskoj proslavi Tjedna međunarodnog obrazovanja, koji se ove godine u čitavom svijetu obilježava od 12. do 16. studenoga. Tjedan međunarodnog obrazovanja zajednička je inicijativa U.S. Department of Education i U.S. Department of State koja se redovito održava od 2000. godine, a središnja tema ove godine je International Education: Striving for a Healthier Future Worldwide. Više informacija o ovoj inicijativi možete saznati na www.iew.state.gov.


IRO će u Tjednu međunarodnog obrazovanja posjetiteljima ponuditi raznolik program besplatnih savjetovanja za sve razine studija, kao i posebna savjetovanja za upis MBA studija te uspješno polaganje testova i pisanje prijavnih eseja za studij u inozemstvu.

Proslavi Tjedna međunarodnog obrazovanja pridružit će se trenutni i bivši studenti američkih sveučilišta u Europi i SAD-u te savjetnica sa sveučilišta Harvard, koji će na interaktivnim savjetovanjima u IRO-u i virtualnim savjetovanjima putem Facebook zajednice Želim studirati u inozemstvu sa svima zainteresiranima podijeliti vlastita iskustva i savjete za uspješnu prijavu na studij i stipendije na američkim sveučilištima. Detaljan program svih događanja dostupan je na www.iro.hr.

Foto: Sxc.hu

studiranje inozemstvo Škola