učenje

Učenje je rijetko kome zabavna aktivnost, ali moramo nekada sjesti za stol i uhvatiti se posla jer inače ne bude dobro. I svjesni smo toga, ali svejedno se nikako ne možemo natjerati, čak i kada znamo da je test za tjedan dana.

U trenutku očaja, spremni smo isprobati sve kako se motivirati za krenuti učiti. Svi koji trenutno trebaju krenuti s učenjem, ali nikako, dobro znaju tu situaciju. Hvata te očaj jer imaš toliko za učiti i bojiš se da nećeš stići, ali istovremeno ti se i toliko ne da krenuti učiti i počinješ razmišljati treba li ti uopće srednja/faks. Jedna je TikTokerica sve oduševila svojom taktikom kako se motivirati za učenje u trenucima kada joj se baš nikako ne da, ali podsvjesno zna da mora. Uključi zvuk i pogledaj njezinu taktiku.

@studywithbarbee Quick motivation for everyone #study #medschool #medicinestudent #fyp #foryoupage original sound - studywithbarbee 📚🩺

I slobodno ju ukradi, jer besplatna je, neće ti uzeti puno vremena, a djelotvorna. Jer nekada se samo trebamo podsjetiti zašto učimo. Iako je super imati dobre ocjene, većini će glavna motivacija ipak biti novac i uspjeh. Zato je ova pjesma od Britney Spears kao stvorena da bude i tvoja motivacijska himna. Kada ti padne motivacija, samo si vizualiziraj u glavi sve stvari koje si želiš kupiti.  

Pogledajte još:

Tipovi učenika koji postoje u baš svakoj srednjoj školi – i neće ti svi biti dragi

Kako da ti učenje bude što efikasnije? 6 provjerenih savjeta koji će uštedjeti vrijeme i živciranje

Kako NE učiti? S ovih 8 navika kod učenja moraš prestati čim prije

motivacija ne da ti se učiti učenje kako se natjerati učiti neobična metoda

Još vijesti