Slika nije pronađena

Jedna općina u Hrvatskoj svojim odlikašima nudi tisuću kuna nagrade – ako svih 8 razreda osnovne škole prođu s odličnim uspjehom!

Općina Antunovac u svom proračunu osigurava već niz godina sredstva kojima potiče učenike na što bolji uspjeh u osnovnoj školi pa već osmu godinu zaredom dodjeljuje nagrade učenicima Osnovne škole Antunovac koji su svih osam razreda svoga školovanja postizali odličan uspjeh.

Ova općinska uprava potiče ne samo osnovce, nego i mlade koji se obrazuju i u srednjim školama i na fakultetima raznim poticajnim mjerama i subvencijama. Kada je riječ o učenicima naše osnovne škole koja djeluje i u Antunovcu i Ivanovcu, riječ je o mjerama kojima nastojimo nagraditi i sve one koji se dodatno ističu svojim znanjem i marljivošću tijekom školovanja. Ove godine odličnih osmaša je sedmero: Viktorija Biloš, Antonio Kurtović, Tena Avdić, Mislav Ćaleta, Vedrana Gici, Mateja Ivšan i Valentina Straka. Svaki od njih dobit će nagradu u iznosu od tisuću kuna. Svim odlikašima, ali i svim ostalim učenicima koji su završili svoje osmogodišnje školovanje želimo uspješan nastavak školovanja u srednjim školama, mnoštvo novih prijatelja i novih znanja na svom putu odrastanja. Općina će nastaviti i nadalje, u skladu s mogućnostima, poticati njihov napredak i školovanje, izjavio je općinski načelnik Ivan Anušić.

Više o ovoj školi pročitajte ovdje.

Podržavate li ovakve nagrade i bi li i vas ovakav džeparac motivirao na bolje učenje?

L.B./izvor: Glas Slavonije

foto: sxc.hu

Pročitajte još...

Nitko ne želi raditi - svi žele upisati fakultet i studirati


Neka cijela škola gleda - po siromašnu tinejdžericu došao u Lambourghiniju

nagrada za odlikaše tisuću kuna Općina Antunovac Ivan Anušić

Još vijesti