Slika nije pronađena

Iako je tvoja najbolja frendica osoba kojoj teoretski možeš sve reći, ipak postoje neke stvari za koje bi ti bilo puno bolje da ih prešutiš. Ovo su neke od njih...1. 'Ova frizura ti je grozna!'
Tvoja frendica ima novu frizuru, ali je blago rečeno 'prestrašna'? Iako i ona to najvjerojatnije zna, tvoja je zadaća kao najbolje frendice ne joj pokazati da i ti misliš to isto. Bit će joj samo još gore.

via GIPHY


2. 'Sviđa mi se tvoj dečko.'
Dečko tvoje BFF zabranjena je zona zbog čega na ovakvo nešto nemoj ni pomišljati, a kamoli izgovarati naglas!

via GIPHY


3. 'Ljubomorna sam na tebe.'
Iako to tvojoj najfrendici može zvučati i kao kompliment, ovakva tvoja izjava mogla bi izazvati i neugodnu situaciju pa ju radije izbjegavaj.

via GIPHY


4. 'Nemam vremena za tebe.'
Tvoja BFF zna da ne možeš uvijek biti slobodna za razgovor ili izlazak s njom, ali ovo je pogrešni način da joj to priopćiš. Radije reci da imaš određenih obaveza koje bi rado odgodila i/li otkazala, ali nažalost ne možeš. Osim toga, ako si prava frendica za svoju BFF uvijek ćeš imati, barem malo, vremena.

via GIPHY5. 'Jesi li se udebljala?'
Uuuuuuf, ovo je nešto što nikad, ali baš NIKAD ne smiješ reći svojoj frendici. Zašto? Pa sigurno ni ti ne bi željela čuti od frendice da si nabacila par kilica. Iznimka je jedino ako tvoja frendica radi na tome da se udeblja, onda je okej.

via GIPHYFoto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

BFF ili ipak ne?! 10 znakova po kojima ćeš odmah prepoznati lažnu prijateljicu

Ljubomorna si na BFF i njezinu novu vezu? Saznaj zašto ti se to događa i što napraviti!

Kada si zadnji put razvila neku fotku? Tri razloga zašto moraš imati uokvireni selfie s BFF!

prijateljstvo najbolja frendica bff savjeti

Još vijesti