Slika nije pronađena

Još uvijek nije službeno došla jesen, ali je već debelo pred vratima. Sigurni smo da dolazi i vrijeme rođendana od naših vlastitih ili od naših prijatelja. Ako misliš da je najbolje imati rođendan po ljetu jer su tada najbolje proslave – varaš se! Jesen ima svojih čari zbog kojih i ti možeš predobro proslaviti svoj rođendan.

Proslave rođendana su uvijek problem kada se ne možemo dosjetiti kako taj isti rođendan proslaviti. Jesen je možda najidealnije godišnje doba za proslavu jer temperature padaju, pa vani nije prevuće, ali je dovoljno ugodno za još neku zabavu ili šetnju gradom prije zime. Ovo su samo neke od ideja kako upravo ti možeš proslaviti svoj rođendan u jesen, a mi donosimo i ostatak drugih ideja za jesensku proslavu rođendana.

1.Piknik u parku

Piknik u parku je još uvijek idealna solucija za proslaviti rođendan, pa makar i u jesen! Osim što više nije prevruće, pa će i vrijeme biti ugodnije, jesen donosi odlične kadrove za fotke zbog raznovrsnih boja. Na taj način možeš idealno proslaviti rođendan sa svojim prijateljicama.


2.Movie night

Movie night je način proslave koji je odličan za bilo koje godišnje doba. U jesen movie night možete organizirati i vani u dvorištu, samo s većom količinom dekica. No, on se vrlo lako može organizirati i u kući na toplom, ali učinite ga zabavnijim uz lampice, kokice i šalicu čaja.


3.Ručak i šetnja gradom

Možda najidealnija proslava rođendana je intiman ručak s najužim prijateljicama i nakon toga jedan đir po gradu. Osim što se možeš družiti s onim najbližim prijateljicama do kojih ti je zaista stalo, poslije ručka napravite šetnju gradom i ponašate se kao turisti u vlastitom gradu – uz puno smijanja i svakakvih fotki.

 
4.Kostimirana zabava

Kostimirana zabava nije za one koji bi radije ostali doma. No, za one koji vole partijati, kostimirana zabava u jesen je idealna proslava. Razlog tome je i Hallowen koji se odvija baš u jesen kada je tvoje rođendansko razdoblje! Ta zabava ni ne mora biti samo u duhu strašnih kostima, već i svih drugih, kako bilo tko od uzvanika poželi, samo je bitno da je u pitanju neki kostim.


5.Večer društvenih igara

Večer društvenih igara je idealna za one koji imaju dosta prijatelja. Razlog tome je da postoji hrpa društvenih igara koja zahtjeva veći broj sudionika, tako da je ovo idealan način kako bi ti mogla proslaviti rođendan! Uz svoje prijatelje, zabavu i pokoji snack tijekom vaše igre.

Pogledajte još:

Zaboravila si kada ti frendica ili dečko imaju rođendan? Imamo 5 savjeta kako saznati bez da direktno pitaš

Ideje za poklone za rođendan za frendicu, curu ili sestru: Donosimo ti 15 ideja s kojima nećeš pogriješiti

Kako učiniti rođendan od frendice još posebnijim: 5 malih znakova pažnje koji će ju ugodno iznenaditi

prijatelji Proslava jesen druženje rođendan zabava

Još vijesti