Slika nije pronađena

Svi smo barem jednom osjetili taj bolni osjećaj kada saznaš da se ne sviđaš dečku koji se sviđa tebi, a kamoli da je taj zaljubljen u tebe. To je nešto što ne želimo nikome, pa ni najgorem neprijatelju, ali se nažalost ne može uvijek izbjeći.

Naravno, trenutak kad saznamo koja mu se cura sviđa, prvo što napravimo je da ju prostalkamo i pošteno ishejtamo s našim frendicama. No, što ako mu se sviđa tvoja BFF? S kime ćeš ju onda hejtati? I kako ju uopće možeš hejtati, pa ona je tvoja najbolja prijateljica?!

To je najgori mogući scenarij. Pogotovo ako to saznaš nakon što si mislila da možda čak i ima nade za vas dvoje... Tu smo da te spasimo barem tog odugovlačenja, jer ako se tvojoj simpi sviđa tvoja BFF, vrlo je moguće da ćeš uočiti ovih šest stvari!

1. Ti i on se družite samo kada je prisutna i tvoja BFF

Jesi li primijetila da vas dvoje skoro nikada niste sami? I uvijek kad se vidite, tu bude i ona. Čak kad ovako malo razmisliš, uopće ne možeš sjetiti kada ste se zadnji put vidjela, a da ona nije bila prisutna? Znaš kako kažu – slučajnosti ne postoje...

via GIPHY


2. On te uvijek suptilno ispituje o njoj

Kada se dopisujete ili pričate, nije da vam ponestaje tema, ali ona često iskoči u razgovoru. Svi se skupa družite pa nisi nikada pridavala previše važnosti tome, ali čini ti se da je on taj koji ju stalno spominje? Probaj malo pripaziti sljedeći put kad budete razgovarali. Nakon koliko vremena će ju spomenuti? I najbitnije, što će pitati? Ako krene ispitivati o njenom ljubavnom statusu, tome gdje je i slično, vjerojatno mu se ona sviđa.

via GIPHY


3. Flerta s tobom samo kada je prisutna i ona

S njim nikad ne znaš na čemu si: neke dane ti se čini da je skroz zaljubljen u tebe, a druge jedva da pričate... I nikako ne uspijevaš shvatiti zašto se tako ponaša? Probaj to usporediti s činjenicom kada je tvoja BFF prisutna. Ako primijetiš da flerta s tobom samo kada je i ona prisutna, znači da to radi samo kako bi ona bila ljubomorna.

via GIPHY


4. Pita te za usluge koje imaju veze s njom

Je li te ikad pitao za neku uslugu koja se odnosila na tvoju BFF? Možda se radi i o nekim manjim stvarima, ali i to bi mogao biti dovoljan hint da mu se ipak ona sviđa.

via GIPHY


5. Uvijek je zbunjen u njenoj blizini

Postoji li očitiji znak od ovoga? I ti si vjerojatno jednako zbunjena i smotana kada si u njegovoj blizini: dlanovi ti se počnu znojiti, kada pričaš često zastajkuješ... Ako primijetiš da i on radi takve stvari u njenoj blizini, sigurno mu se baš ona sviđa!

via GIPHY


6. Njegov govor tijela pokazuje da ne flerta s tobom, već s njom

Ono što mi sami ne kažemo, često naše tijelo kaže za nas. Ako kada pričate imate intenzivan eye contact, stalno se dodirujete, njegova ramena su uvijek okrenuta prema tebi, pa čak i kad sjedi, onda mu se definitivno sviđaš. Ali ako sve ovo radi s tvojom BFF... Jasno ti je da je onda ona ta koja mu se sviđa.

via GIPHY


Je li se ikad i tebi dogodilo da se tvoja simpa zaljubi u tvoju BFF? Jesi li primijetila ove znakove?

Foto: Giphy/Shutterstock

A.Š.

Pročitaj još:

Zlatna pravila koja ne smiješ prekršiti ako te odbije dečko koji ti se sviđa

Dečko ili frendice – pitanje je sad! Tko je tvoj prioritet?

Napokon si u vezi s dečkom svojih snova, no tvoja BFF ga ne odobrava?

ljubav dečko savjet bff

Još vijesti