Slika nije pronađena
Prvo da razjasnimo – još se uvijek pitamo postoje li uopće muško-ženska prijateljstva. Ali ako postoje, onda ih mi defo ne znamo održati i zato prenosimo upute iz muške perspektive – tko zna, možda ubuduće uspijemo?

U našem slučaju, uvijek se dogodi da se jedno (uglavnom mi) zaljubi(mo), a drugi ostane hladan i striktno prijateljski. Mi ćemo, u konačnici, provjeriti jesu li ove upute koje smo dobili korisne ili ne, ali za to moramo skupiti što više dečkiju koji će odgovoriti na tri jednostavna pitanja pa molimo cure da nagovore svoje frendove i poznanike da rješe kratku anketu.

Prije toga, evo uputa:

1. Cure, ponašajte se prema muškom prijatelju isto kao prema frendicama – s njim idite nenašminkane na kavu, družite se na bazenu neopterećene jeste li depilirale noge ili ne, komentirajte druge dečke (i cure!), rješavajte zajedno zadaću... ali razvijte i međusobno povjerenje, baš kao i u ženskim prijateljstvima.

via GIPHY


2. Pomirite se s činjenicom da vaš frend odlazi na dejtove – vi niste u vezi i normalno je da on ima curu ili povremene avanture. Čak je poželjno da se družite svi zajedno – ti, tvoj frend i njegova cura – jer će tako potrebe svih biti namirene; ti ćeš se uvjeriti da li je njegova cura dobar izbor za njega, a njegova cura će skužiti da ste vi samo frendovi i da ju ne ugrožavaš. I moći ćete još više vremena provoditi zajedno!

via GIPHY


3. Učite od frendova – samo iz razgovora s prijateljem, cure mogu puno naučiti – o muškoj psihologiji, o muškim principima, stvarima koje ih zanimaju... i ono najvažnije, poštujte ono što vam kaže!

via GIPHY


4. Shvatite da je briga oko prijatelja normalna – ako vam frend skuha čaj i nosi bilježnice iz škole, to ne znači nužno da vas voli, samo brine o vama. Nemaju svi uvijek skrivene namjere samo zato jer su dobri prema vama.


Loading...

Foto: Unsplash/Pixabay/Giphy

M.Z.


Pročitajte još:

[ANKETA] Odgovorite na najteže pitanje - postoje li muško-ženska prijateljstva?

Kakve cure dečki žele za prijateljice?

Zašto cure i dečki rijetko kada mogu biti `samo prijatelji`

ljubav prijatelji Dečki cure anketa avantura romansa muško-ženska prijateljstva

Još vijesti