Slika nije pronađena

Najbolje frendice tu su da te utješe kad ti završi omiljena serija, da s tobom klopaju sladoled s mrvljenim napolitankama i shoppingiraju trakice za kosu iz dosade. Najbolje frendice nezamjenjive su i jako važne. Zbog toga im možemo vjerovati i reći im – sve.

Uključujući i najsočnije, najmasnije i najcrnje tajne jer ako ikome možeš vjerovati – to je tvoja ‘bestie’. Evo nekoliko tajni koje možeš dijeliti sa svojom frendicom.


1. Sjećaš se kad si govorila da uživaš u latinskom i baletu ‘Ana Karenjina’?

Da, to je bilo samo da impresioniraš onog dečka iz Klasične gimne. I što sad? Takve se stvari događaju kad se zaljubimo u nekoga, a tvoja 'bestie' zna to najbolje. Podsjetit će te da se najluđe ponašamo upravo kad se zaljubimo preko ušiju.

2. Pola fotki na tvom telefonu su selfiji. Druga polovina su fotke tvog psa ili mačke.

Nemaš se zbog čega sramiti! Tvoja bestie zna zašto baš ne voliš svima pokazivati fotke na svom telefonu. Ona kolekcija selfija je samo za odabrane!


3. Sjećaš se kako si svima rekla da si odbila ići u onu snobovsku školu? Zapravo si umirala od želje da se upišeš tamo, ali nisi imala dovoljno bodova.

Kao da školovanje nije dovoljno stresno i bez sakupljanja glupih bodova? Uostalom, uvijek možeš popustiti ako ti se u životu događa nešto teško i loše. Srećom pa tvoja bff sve razumije i uvijek je uz tebe.

4. Nisi oprala kosu danas. Ili jučer. Ili je to bilo prekjučer?

Tko na polugodištu ima vremena za takve stvari? Pranje kose svaki dan?! Tvoja naj frendica vjerojatno će iz torbi izvaditi najbolji šampon za suho pranje kose ikada s kojim ćeš se moći švercati još i dulje.

5. Moja lozinka za Fejs je i tvoja, sestro.

U slučaju neviđenih hitnih situacija kad će se netko drugi morati ulogirati u tvoj profil jer si ti bez wi-fija, a onu fotku treba pobrisati sa zida – odmah!

6. Onaj neugodni intimni problem koji si guglala pa sad može biti bradavica, cista, upala pluća ili ebola. OMG!

Tvoja bestie je jedina osoba koju možeš pitati je li ta čudna mrljica na tvom koljenu pigmentacija ili rak kože jer znaš da će ti biti bolje kad čuješ njeno mišljenje. Uvijek je čvrsto nogama na zemlji i nikada te neće baciti u paniku. Ako treba, otići će s tobom doktoru i držati te za ruku dok čekate da neljubazna sestra prozove tvoje ime.

7. Pojela si mrvicu božiće purice iako si veterarijanka i zbilja jako voliš životinje.

I sad naravno osjećaš ogromnu grižnju savjesti i loše vibre. Prekršila si svoja uvjerenja i sad si ne možeš oprostiti. Priznaj svojoj bestie i zajedno pojedite cijelu kanticu sladoleda od sojinog mlijeka.


8. Još uvijek nisi preboljela bivšeg. Nisi ni blizu!

Ah, ona već zna, ne moraš joj ni reći. Sve vidi u tvojim očima.

9. Govoriš da želiš studirati ekonomiju samo zato jer te roditelji prisiljavaju na to.

Samo tvoja bestie zna da zapravo želiš biti umjetnica, glumica ili spisateljica. I vjeruje da ćeš uspjeti u tome – 100%!

10. Sve o seksu – do najsitnijih detalja...

Šalica kave ili čaja i kreće analiza najsitnijih detalja, najživljih osjećaja i najdubljih pitanja koja te muče. Nema osuđivanja, nema podsmjehivanja – samo ljubav, prihvaćanje i iskreni savjeti (a najvjerojatnije i puno smijeha).

11. Potrošila si sav džeparac na kaputić ili cipele.

Možda i nije najodgovornija odluka, ali su stvarčice taaaaako slaaatke!

12. Da se zapravo bojiš budućnosti.

Iako to nikome nisi rekla, nesigurna si u sve što se događa i što će se dogoditi u budućnosti. Nemaš pojma što te sve čeka i kako ćeš proći u životu, što ćeš raditi i s kime biti. Veliko je olakšanje ovakve brige podijeliti s nekime.

Što ti povjeravaš svojoj bff?

L.B./izvor: HelloGiggles

foto: Pinterest

prijateljstvo najbolje prijateljice bff bestie tajne povjerenje

Još vijesti