Slika nije pronađena
Ljubomora može uništiti prijateljstvo pa je vrlo važno da ju prepoznaš na vrijeme. Prijateljstvo s ljubomornom osobom neće dugo potrajati, a ti ćeš iz te situacije sigurno izaći povrijeđena I razočarana.

Prijateljica bi trebala biti osoba koja ti uvijek čuva leđa, bez obzira na sve što se tebi ili možda njoj trenutno događalo u životu. Po ovim ćeš znakovima najbrže skužiti je li tvoja frendica ljubomorna na tebe ili se iskreno veseli tvojim postignućima.

1. Uvijek mora biti u pravu
Nema veze jesi li ti ta koja ima pravo, tvoja frendica ti to NIKAD neće priznati. Jedan od razloga bi morao biti i taj što je ljubomorna na tebe i ne želi si priznati da si u nekim stvarima bolja, pametnija ili bistrija od nje. Definitivno nešto što prave frendice nikad neće napraviti.

via GIPHY


2. Svaki njen kompliment zvuči kao uvreda
Tvoja frendica daje ti komplimente i da, to ti se možda može činiti kao iskrena i ljubazna stvar. Međutim, jesi li primijetila da u posljednje vrijeme svaki njen kompliment upućen tebi zvuči više kao uvreda?! Stvar je u tome što tvoja frendica jednostavno ne može podnijeti da se tebi događa nešto super u životu, dok ona možda zaostaje za tobom.

3. Brani ti druženje s drugim frendicama
Svaki izlazak, svaka kava, svaki film u kinu ti jednostavno moraš dijeliti samo s njom... Ona će se užasno naljutiti ako jednom odlučiš izaći s nekom drugom frendicom, bez obzira na to što zna da nju smatraš svojom najboljom prijateljicom. Tvoja BFF može biti ljubomorna na tebe i to što imaš više frendica od nje, ali i na cure s kojima se družiš pa zbog toga 'zapostavljaš' nju.

via GIPHY


4. Počela te kopirati
Ti si promijenila frizuru pa je i ona odlučila napraviti isto. Ti si upisala strani jezik, odjednom je i nju počeo zanimati. Što god napravila, ona je uvijek korak iza tebe i čini ti se kao da te počela kopirati. Ovo je jedan od znakova koji ukazuju da je ljubomorna na tebe i želi biti kao ti.

5. Stalno govori loše o tvom dečku
Nijedan tvoj dečko njoj se nikad ne sviđa, bez obzira na to što svi ostali misle da je baš simpa. Očito nije stvar u njemu, već u tvojoj frendici kojoj je žao što imaš nekoga, a ne provodiš svaki slobodan trenutak s njom. Sebično? Itekako!

via GIPHY


Ako si među ovim znakovima prepoznala svoju frendicu, vrijeme je da porazgovaraš s njom. Vjeruj nam, ako na vrijeme riješite probleme s njenom ljubomorom, još uvijek stignete sačuvati svoje prijateljstvo koje bi bilo šteta odbaciti.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Ljubomora ili ipak nešto drugo?! Evo zašto cure toliko mrze druge cure

Ljubomorna si na BFF i njezinu novu vezu? Saznaj zašto ti se to događa i što napraviti!

HOROSKOP Što tebe tjera se pretvoriš u ljubomorno čudovište?

prijateljstvo savjeti ljubomorna frendica

Još vijesti