Slika nije pronađena

Jednojajčani blizanci velika su tajna običnim ljudima. Čini se da su svi fascinirani twinsićima, a ako i ti imaš svog/ju blizanca/blizanku, onda si sigurno puno puta morao/la odgovarati na pitanja kako je to, možete li komunicirati samo mislima, osjećaš li bol kad tvog blizanca nešto boli...

Da, blizanci su čudo prirode, a njihova je povezanost neobična jer počinje već u majčinoj utrobi.

Evo nekoliko stvari koje ćeš cijeniti i prepoznati ako i ti imaš blizanca ili blizanku!

* Sljedeća osoba koja će te pitati osjećate li bol zajedno i možete li si čitati misli dobit će nogomu prepone. Ne, ovo nije najoriginalniji ulet ikada!

tumblr_mswqeiFScb1s0gbgco5_500

* Samo zato što dijelite iste gene, ne znači da ste jedna osoba i da volite iste stvari! Zapravo je suprotno – volite i potpuno drugačije stvari! Tko bi rekao...

* Paaaaa, tko je od vas zločesti/a blizanac/ka? Aaaargh, dosta!

tumblr_louuo9xxOJ1qkevjpo1_400

* Ne ispravljaš ljude kad te zamijene s blizancem/blizankom jer ti se jednostavno ne da...Uglavnom se odazivaš na oba imena...

* Dečkima uvijek zasvijetle okice kad spomeneš da imaš sestru blizanku. Kako izgleda? Fuj, gade!

* Imaš partnera u zločinu tijekom svake faze djetinjstva i odrastanja je savršeno. Uvijek ti je bilo žao djece koja su jednici.

style=width:

* Onaj nezgodan trenutak kad te netko zamijeni s blizancem/blizanskom pa nemaš pojma o čemu govori...

* Farbanje kose i pirsanje su važan dio vašeg odrastanja jer kombinirate tako da vas ljudi lakše prepoznaju...

* Ah, sjećanje na onaj put kad ste se zamijenili/zamijenile u školi i nitko nije skužio skoro 10 minuta! Čini se da ipak niste takvi majstori/majstorice prevare kao što ste mislili/le.

* Ovi komadi bili su vam uzor kad ste odrastale!

olsens-lip-gloss

* Super je biti blizanac, ali potajno uvijeki strahuješ da će vas zasjeniti neki trojčeki.

* Svi su uvijek mislili da si možete čitati misli i varati na ispitima u školi. Niste se niti trudili/le ispraviti i razuvjeriti ih. Hihihi...

* Onaj neugodni trenutak kad na ulici sretnete zajedničkog frenda ili frendicu koji/a vas ne može razlikovati. Tako najbolje znate tko su vam najbolji i najbliskiji prijatelji!

* Mašeš natrag nepoznatim ljudima na javnim mjestima iako nemaš tko su. Možda su prijatelji tvog blizanca/blizanke ili su samo malo ludi. Nije bitno.

style=width:

* Najveći ti je strah da ćeš dobiti blizance kad zasnuješ obitelj jer znaš koliko ste bili zahtjevna djeca dok ste odrastali/le.

* Možeš posuđivati odjeću svog brata/sestre bez straha hoće li ti odgovarati. U biti imate dvije garderobe koje vam savršeno odgovaraju.

* Ne moraš isprobavati boje ruža koje inače ne koristiš jer sasvim dobro vidiš kako bi ti odgovarale kad pogledaš svoju sestru.

style=width:

* Najgroznija stvar na svijetu je kad tvoj blizanac/blizanka nađe curu ili dečka prije tebe...Užaaaaas!

* Nitko ne može nadmašiti slatkoću vaših fotki kad ste bili/e mali/e! Roditelji ih ponosno pokazuju svima koji kroče u vašu kuću ili stan.

* Bez obzira koliko se žestoko posvađali, znate da vas veže posebna veza koja ne može biti prekinuta i da ćete biti najbolji/e prijatelji/ce cijeloga života.

style=width:

L.B./izvor: Metro

foto: Tumblr

Pročitajte još...

...Tko preživi, pričat će: ono kad moraš dijeliti sobu sa sestrom!...

...Braća i sestre 14 godina nisu izašli iz stana!...

...Uvijek frendice: stvari koje samo bliske sestre rade!...

blizanci situacije koje će razumjeti blizanci i blizanke posebna veza

Još vijesti