Slika nije pronađena
Sve tvoje frendice imaju braću ili sestre, ali ti si solo – brat ili sestra solo. I to je ok, imaš sestrična i braće koji ti popune to mjesto, a najbolje je to što se ne moraš s njima mučiti svaki dan (već samo kad te volja).

Sve ti frendice govore `Blago tebi, mene moji izluđuju!´, a i ti se sama tako osjećaš nakon što vidiš kako se tvoja bff i njezina sestra (doslovno) `kolju´ oko majice i koja je kojoj što posudila. Huh, izvukla si se. Istina je, postoji hrpa dobih stvari i privilegija koje dolaze sa statusom `jedinice´, no isto tako tu su i neke loše stvari s kojima se susrećeš na dnevnoj bazi.

1. Pozitiva: Nikada se ne moraš (ni s kime) natjecati za pažnju roditelja – ti si centar! (Daj 5!)

Negativa: No s druge strane – STALNO si u (tom) centru pažnje! Što god napravila, ne može proći ispod radara...jedino ako okriviš psa. Hmm, malo sutra...2. Pozitiva: Ne moraš dijeliti čokolade, bombone, darove ili bilo kakve druge znakove pažnje (Hellou rođendanski money), koje dobiješ od tetke, ujčeva, stričeva i rođaka iz Hercegovine.

Negativa: Nemaš s kim dijeliti probleme koji se događaju doma (a o kojima ne želiš pričati s frendovima)3. Pozitiva: Postaješ samostalnija ranije od tvojih frendica, budući da si većinu vremena nakon škole sama doma.

Negativa: Kada si doma i čekaš starce da stignu, a frendova nema ni naviku, lijepo je s nekim `chillati´, čak i kada ne razgovarate.4. Pozitiva: Naučila si kako zabaviti samu sebe kada ti je ful dosadno.

Negativa: Ponekad ti je teže uklopiti se u tuđe priče i novu ekipu, jer si navikla biti sama.5. Pozitiva: Znaš što želiš, a što ne – i nije te `sram´ to reći ili pitati.

Negativa: Nazivaju te razmaženom, ali hejteri će ionako hejtati...što god ti napravila, zar ne?6. Pozitiva: Budući da si jedinica, starci su s tobom puno razgovarali – tako da se kužiš u puno toga.

Negativa: Ponekad misliš da si `u pravu´, čak i kada je to daleko od istine.Što vi volite ili hejtate kod statusa `jedinog djeteta´?Foto: We Heart It/ Giffy

S.T.R

Tko te bolje poznaje? Stvari koje tvoji osnovnoškolski prijatelji znaju, a srednjoškolski neće nikada

Totalno bezobrazne stvari koje rade svi `prijatelji´ - slažeš li se

Pravilo je tu da se krši ili ne – smiješ li biti s bivšim dečkom svoje frendice?

Jedinica roditelji situacija cura solo prijatleji

Još vijesti