Slika nije pronađena
Bez obzira na to što smo cure, čak ćemo se i mi složiti da su dečki mnogo bolji frendovi nego cure. Manje se svađaju, iskreniji su i nisu skloni bezveznom ogovaranju.

via GIPHY


Međutim, to nije sve. Evo zašto su još dečki bolji frendovi od cura.

1. Njihovo prijateljstvo traje zauvijek

I dok se mi cure često posvađamo i tako gubimo frendice, kad su dečki frendovi – oni su frendovi za cijeli život. Njihova prijateljstva traju duuuugo, za razliku od nas cura koje stalno mijenjamo najbolje frendice, pogotovo nakon srednje škole.

via GIPHY


2. Ne tračaju jedni druge

Mi cure poznate smo po tome što s vremena na vrijeme (ako ne i češće) ogovaramo svoje frendice, a to je najčešće razlog što prekidamo prijateljstva. Dečki nisu takvi – oni se posvađaju, riješe problem pa se druže i dalje. Mi cure zamjeramo i pamtimo sve svađe koje smo imale s frendicama, odnosno bivšim frendicama.

via GIPHY


3. Ne zamaraju se sitnicama

Dečke ne muči to što se nisu čuli s frendom nekoliko dana, što mu frend nije lajkao novu fotku na fejsu ili to što je izašao s curom umjesto s njim... Za razliku od nas cura, dečki ne zamjeraju jedan drugome i shvaćaju da njihov frend ima i život pored njihovog prijateljstva. Wauuu, to su pravi frendovi!

via GIPHY


4. Iskreniji su

Mi se cure rijetko kad usudimo iskreno reći svojim frendicama da su nas povrijedile, dok dečki s tim nikad nemaju problema. Mnogo su iskreniji, jednostavniji i ne brinu toliko o tome što drugi misle njima. Znaju da se njihov frend neće naljutiti ako mu kažu istinu, za razliku od cura koje će odmah zamjeriti svojoj frendici ako im kaže nešto što one ne žele čuti.


5. Između njih nema ljubomore

Nažalost, nama curama je u krvi da ponekad budemo ljubomorne na drugu curu, pa tako ni naše frendice nisu iznimka. S dečkima je to nešto drugačije. U muškom društvu rijetko se kad javlja velika ljubomora, što je kod nas cura, nažalost, postala već normalna stvar.

via GIPHY


6. Njihove svađe traju kratko
Dečki se stvarno rijetko svađaju sa svojim najboljim frendovima, a kad to ipak rade, njihove svađe nikad ne traju dugo. Uglavnom to budu neke gluposti, najčešće oko cura, ali one se uvijek brzo riješe jer je 'bro code' nešto čega se dečki stvarno iskreno drže.

Jesi li začuđena? Izgleda da bi cure mogle nešto naučiti od dečkiju, a to je kako biti pravi frend.

Foto: Pexels/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

'Friendzone' ili BFF? Pet razloga zašto cure i dečki nikad ne mogu biti frendovi

Njegovi frendovi nisu nebitni – dopadni se ekipi svojeg dečka uz naše savjete

Šokantno otkriće – znanstvenici utvrdili da su cure 11 puta sklonije depresiji od dečkiju!

prijatelji Bromance bff Dečki

Još vijesti