Slika nije pronađena

Druženje s frendicama ne mora uvijek biti ispunjeno istim aktivnostima. Odlaske na kavu i gledanje serija ove godine zamijenite malo drugačijim stvarima i stvorite uspomene koje ćete zauvijek pamtiti.

Nikada nije dosadno kada se okupe najbolje prijateljice, čak i da samo sjedite i razgovarate vrijeme brzo prolazi. Bilo da se ide na ludu avanturu ili se samo družite kod nekoga doma, uvijek ste tu zajedno.
Već sada znate da ćete biti bestis zauvijek, a da bi ove godine posebno proslavile svoje prijateljstvo i stvorile nove uspomene, početak godine je najbolje vrijeme da napravite svoju BFF bucket listu stvari koje obavezno trebate tijekom ove godine.

Donosimo vam top 10 zabavnih stvari koje trebate svakako napraviti čim prije. Zato okupi svoju BFF ekipu i krenite!

1. Isplanirajte zajednički posjet nekoj obližnjoj zanimljivosti

via GIPHY


Ne mora to biti ništa skupo ni daleko što je teško isplanirati i potreban je veliki budžet, putovanja su jednako zabavna i kada se radi o nečemu jednostavnijem. Odlazak do zoološkog vrta ili planinarenje do vrha Sljemena mogu biti super alternativa. Ako bi se ipak zaputile malo dalje, jedno popodne provedeno u obližnjem Samoboru na kremšnitama i odlasku do Starog grada, sigurno će vam ostati lijepa uspomena.

2. Ostanite budne cijelu noć

via GIPHY


Pronađite jednu večer kada ni ti ni frendice nemate sljedeći nikakve obaveze i možete cijeli dan biti zombiji. Takvu večer iskoristite za cjelovečernje druženje - bez spavanja. Večer možete provesti uz gledanje filmova ili serija, uživanje u fast foodu i slatkišima, igranje društvenih igara, pričanje, otkrivanje tajni...

3. Volontirajte

via GIPHY


Volontiranje s frendicama neće biti samo zabavno, već će vam i ostati kao lijepa  uspomena na vrijeme koje ste provele zajedno i pomogle nekome. Također ćete se i vi osjećati super jer ste nekome pomogle.

4. Kupite istu stvar u shoppingu

via GIPHY


Kada isplanirate zajednički odlazak u shopping centar, napravite ga malo zanimljivijim i potražite neki komad odjeće, nakita ili cipele koje vam se svima sviđaju i kupite svi jednake. Svaki put kada ćete nositi tu stvar sjetit ćete se svojih BFF-ova.

5. Složite svoju glazbenu playlistu

via GIPHY


Znaš onu pjesmu koja kada negdje zasvira, odmah ti na pamet padne best frendica? Sigurno ti i tvoja besti ekipa imate više od nekoliko zajedničkih pjesmi – one koje sve obožavate, koje vas podsjećaju na neke uspomene... Stavite sve takve pjesme na jednu hrpu i napravite svoju BFF playlistu i uvijek ćete imati spremnu glazbu za druženja.

6. Jedan dan rezervirajte za zajedničko uljepšavanje i spa dan

via GIPHY


Odlazak u spa centre je često malo preskup, kao i različiti tretmani uljepšavanja kao primjerice masaže, profesionalno uređivanje noktiju, obrva... Dobra je stvar da to sve možete napraviti i kod kuće bez da potrošite svu ušteđevinu. Organizirajte kod jedne kod kuće dan za uživanje i uljepšavanje. Stavite maske na lice, jedna drugoj ukrasite nokte, odjenite kućne ogrtače – i uživajte!

7. Napišite jedna drugoj pisma koja ćete otvoriti za 10  godina

via GIPHY


Iako ste sada ti i tvoje besti nerazdvojne i ne možete zamisliti dan bez da se vidite ili barem čujete, ali jednog dana možda otiđete na fakultete u različitim gradovima, jedna se odseli,... i više se nećete moći toliko često družiti. Ostati s nekime u kontaktu često nije lagano uz sve obaveze. Ovako ćete se za 10 godina od ove godine podsjetiti na to koliko ste jedna drugoj bitne u životu i da ćete uvijek, bez obzira na sve, biti super frendice. U pismu napišite sve što si želite reći, stavite ih u kuverte, zalijepite te napišite na omotnicu datum kada ste ih zatvorili i kada je vrijeme za otvaranje.

8. Posvetite dan Instagramu

via GIPHY


Svaki dan objavljujete fotke na Instagramu pa zašto ne posvetiti jedan cijeli dan obilaženju gradskih Insta mjesta i fotkanju jedna druge. Zabavit ćete se i prošetati gradom, a imat ćete i hrpu novog materijala za objave.

9. Organizirajte svoju fensi večeru

via GIPHY


Odjenite elegantne haljine koje inače nemate priliku nigdje nositi, postavite stol i skuhajte zajedno večeru. Odaberite neko jednostavno jelo i zajedničkim snagama skuhajte večeru, uvježbajte kulinarske vještine i pokušajte ne zapaliti kuću – i super provod je zagarantiran.

10. Napravite album sa slikama koji sadrži sve vaše najdraže uspomene

via GIPHY


Prilikom rješavanja svake točke s liste okinite koju fotku i spremite za uspomenu, a na kraju godine te, i sve ostale najdraže uspomene, stavite na USB i odnesite u obližnji foto studio. Fotke će vam razviti ili isprintati, a da vam ostanu zauvijek uz vas, posložite ih u neki slatki foto album.


Foto: Imdb The Sisterhood of the Traveling Pants 2/ Giphy

M.T.Više od prijateljstva – 16 znakova da ste ti i BFF srodne duše

Pogledajte još:

KVIZ: Jeste li BFF ili vaše prijateljstvo nije toliko čvrsto i iskreno?
Dovoljno je da se samo pogledate – ove situacije prošle su sve BFF

Popis uspomene bff bucket list