Slika nije pronađena

On je divan, najbolji, stalno se čujete, poklanja ti sitnice i vi ste stvarno #couplegoals. No, jedna stvar nikako ne štima – seks. I svaki put kažeš sama sebi da nije tako loše, ali znaš da nešto nije kako treba.

Vjeruj nam, bolje skupi hrabrosti i obavi taj razgovor nego da ti veza pati. Iako postoje oni koji tvrde suprotno i uvjeravaju te da je sve ostalo bitnije – seks je jedan od najbitnijih dijelova svake veze.

Prije nego što ti damo savjete, ovo moraš znati:

DEČKIMA NIJE LAKO – njima svima uglavnom sve odgovara, ali zato je svaka cura drugačija. Svakoj paše nešto drugo i svaka cura treba neki svoj ritam. I možda ga je bivša naučila što njoj odgovara i on sad sve isto radi s tobom, ali ti nisi njegova bivša i ti želiš da on radi nešto skroz drugačije.

Pa dakle, kako reći dečku da želiš bolji seks:

NE ZA VRIJEME SEKSA – jer će biti bed i tebi i njemu i na kraju će završiti tako da se ti plačeš od neugode, a njemu ništa nije jasno.

NEMOJ SE ŠALITI S TIM – iako je okej započeti nekom šalom, oni su jako osjetljivi na tu temu. Lijepo sjednite na neko intimno mjesto i reci mu da bi jako voljela popričati s njim o jednoj temi. Kao odrasli ljudi pristupite tom 'problemu'.


NEMOJ GA KRITIZIRATI – prvo pohvali sve što ti se sviđa i zatim suptilno reci kako bi voljela da to izgleda inače. 'Super mi je kad mi radiš to i to, ali bi mi bilo još bolje da to napraviš tako i tako.'


POKAŽI MU
– ako nisi tip koji voli puno pričati, sljedeći put kad budete goli u krevetu jednostavnu mu rukom ili pokretom pokaži što bi htjela.

BUDI DIREKTNA – ako ti je tako lakše jednostavno mu reci. Ne volim to i to i ne bi htjela da to radimo. Ne trebaš ništa dodatno objašnjavati, to je tvoje tijelo i imaš svako pravo reći što želiš ili ne želiš.

DOVOLJAN JE UZDAH – ako napravi nešto što ti se ful sviđa, a jednostavno ne znaš kako bi to rekla, daj mu do znanja jednim ženskim uzdahom. Nakon toga sve će mu biti jasno.I ZAPAMTI, AKO MU NISI REKLA ON NE MOŽE ZNATI ŠTO TI VOLIŠ
– ovo je najvažnije pravilo. Kako da zna da voliš sladoled od jagode ako mu nisi rekla? Nikako! Isto vrijedi i za seks.


Foto: We Heart It/Pinterest

I.I.

Pročitajte još:

Problem zvan seks – čega se najviše boje cure, a čega dečki?

Nemoj živjeti u zabludi – evo koliko prosječno traje seks

Skroz cool - pogledaj što mjesto na kojem imaš madež govori o tebi?

veza dečko seks

Još vijesti