Slika nije pronađena

On zna da ti se sviđa, a i tebi je sve jasno s njegove strane jer se stalno dopisujete i družite, ali neka njegova ponašanja pobuđuju crv sumnje u tebi pa sumnjaš da se viđa s još nekim.

Nisi sigurna viđa li se on s još nekom curom jer nikada do sada niste razgovarali o svom odnosu kao o nečemu gdje biste oboje trebali biti `vjerni` jedno drugom, a ti si mislila da se to podrazumijeva i vjerojatno si se zeznula. Takav scenarij ne sviđa se ni jednoj curi pa je dobro znati koji su znakovi da tvoja simpa `brije` i s nekim drugim:


Nikada se ne družite izvan tvog ili njegovog stana

Vaše druženje se uglavnom svodi na to da visiš kod njega ili on kod tebe? Ako je uistinu tako i on nikada nije predložio da negdje odete, primjerice u neki kafić ili u park, a tvoje pozive na ista mjesta je odbijao – nešto očito nije u redu. Razlog može biti zato što on ne želi da ga netko od prijatelja vidi s tobom jer je još sve neslužbeno, ali moguće je da se radi o tome da on ima još nekog sa strane.


Ne čujete se neko vrijeme, ali onda se on pojavi i javi se

Tvoja simpatija često nestane i ne javlja se po nekoliko dana taman da se zabrineš pa se onda odjednom pojavi sa slatkom porukom? Tu nešto ne štima i to na kvadrat! Kada nam se netko sviđa toj osobi se često javljamo i nikada ne nestanemo bez riječi, a lako je moguće da se on `sakrije` baš zato što `brije` s još cura.


Često ti otkazuje dogovore

Neki ljudi rade duple dogovore i to zato ako jedan propadne da se odmah mogu uvaliti u drugi, a vrlo je lako moguće da to i on radi ako ti često otkazuje. On te smatra `back up-om` u slučaju da mu netko drugi otkaže, a taj netko drugi je vjerojatno neka cura.

Nisi upoznala njegove prijatelje

Ovo je jedno veliko upozorenje da nešto nije u redu jer svaki dečko želi svoju simpatiju predstaviti prijateljima, osobito ako mu se cura jako sviđa. No, ako on uopće to ne inicira ili ignorira tvoje pitanje o upoznavanju njegovih frendova, vrijeme je da malo istražiš i vidiš postoji li tu još neka cura u igri.


Nije fleksibilan kada je u pitanju vrijeme druženja

Ako kaže da se može družiti samo u petak navečer ili u nedjelju poslije podne i nikako drugačije, trebala bi se zapitati što se događa. U slučaju da ti predložiš neko drugo vrijeme ili neki drugi dan on odmah odmahuje glavom i kaže da ne može – je li to normalno ponašanje kada nam se netko sviđa?

Svoj mobitel čuva po cijenu života

Nitko nikome ne bi trebao kopati po mobitelu i privatnosti općenito, ali ako on svako malo odgovara na neke poruke, pa sprema mobitel u džep ili negdje na manje vidljivo mjesto, očito je da nešto skriva. Ako si došla u situaciju da ga pitaš za poziv ili poruku, a on kao kobac bdije nad tobom i čeka kada ćeš završiti – nešto nije u redu i vjerojatno se radi o drugim curama.





simpatija brije s drugom curom simpa

Još vijesti