Slika nije pronađena

Zahvaljujući raznim društvenim mrežama, nikad nije bilo jednostavnije upoznati osobu koja nam se sviđa, saznati sve što nas zanima o njoj, a da ne govorimo o komunikaciji s njom.

Ipak, koliko god nam sada bilo lakše nego ikada, ako se ne znaš dopisivati s dečkima, vrlo je vjerojatno da ćeš samo pogoršati stvari sa svojim dragim i željeti da živiš u srednjem vijeku kada nije postojao internet ni ništa slično!

Kako se i ti ne bi našla u sličnoj situaciji, donosimo ti par savjeta kako ga zavesti i okrenuti stvari u svoju korist!


1. Održavaj razgovor laganim

Najbolje veze su one koje su zaigrane i imaju dozu dječjega u sebi, pogotovo na samom početku.

Ako se dopisujete po cijele dane, i to stalno, naravno da ćete u jednom trenutku ostati bez teme. I to je tvoje vrijeme da zablistaš! Nemoj ga pitati kako mu je prošao dan ni što je radio (iako su i to okej poruke), nego budi originalna i šašava - spomeni nešto o sebi.

Pripazi da ne pretjeraš, pa da na kraju pričaš stalno i samo o sebi, ali da možeš spomenuti neku zanimljivu činjenicu o sebi, svakako možeš. Primjera radi, ako ti je velika želja naučiti svirati gitaru, to je super  tema za razgovor! Pošalji mu nešto u stilu: 'Joj, ne znam jesam li ti ovo kad spomenula, ali baš bih voljela naučiti svirati gitaru. Sad sam malo tražila po netu koliko koštaju i našla sam ih par predobrih! Samo ne znam koja mi se najviše sviđa...'. Još ako se i on kuži u gitare, pun pogodak!

Ali to ne znači da je pametno slati ovakve poruke ako nisu istinite. Pogotovo ako želiš nešto ozbiljnije s tim dečkom - kad tad će saznati da si ga lagala. Budi ti i sigurno ćeš mu se svidjeti!


2. Daj mu do znanja da ti se sviđa
Pazi, to ne znači da mu možeš ili moraš početi izjavljivati ljubav - daleko od toga. Ako kreneš s preozbiljnim izjavama, vrlo vjerojatno će se prepasti i pobjeći, a to NE želimo! Drži stvari pod kontrolom i kontroliraj samu sebe. Možeš mu tu i tamo poslati neku simpatičnu poruku iz koje će mu biti jasno da ti je stalo do njega. Osim toga, ako ti prva nešto tako kažeš, onda je moguće i da će ti on uzvratiti!

Poruka poput: 'Danas sam vidjela reklamu za Avengerse i sjetila te se!', će mu dati do znanja da ti je u mislima, ali opet ne na precreepy način. Umjerenost je ono što ti treba ovdje!

Ipak, ako postoji jedna stvar koja je ružna, onda je to navlačenje nekoga. Nemoj mu govoriti da ti je stalo do njega, ako zaista i nije. Samo se stavi na njegovo mjesto i zamisli kako bi tebi bilo da ti to netko napravi. Sigurno se ne bi osjećala baš najbolje...


via GIPHY


3. Šalji mu gifove, emojije i slike

Nekada su poruke značile samo dopisivanje riječima, bez ikakvog drugog sadržaja. Danas je moguće slati fotke koje sama slikaš, koje nađeš na internetu, možeš mu snimati glasovne, slati stickere i gifove. Zašto to onda sve ne bi i koristila?

Znaš kako kažu - slika govori više od tisuću riječi. Stoga, ako si u situaciji da mu možeš poslati gif umjesto neke poruke - pošalji gif! To ne znači da sada možeš u potpunosti zaboraviti na pisanje, ali zašto ne sve začiniti?

Kada vidiš nešto što bi mu se svidjelo, fotkaj mu! Kada čuješ njegovu omiljenu pjesmu, snimi mu glasovnu!

Sigurno će mu biti drago vidjeti da ga se netko sjeti i tako, pogotovo ako si ti taj netko.

via GIPHY


Kojim trikovima se ti služiš kada se dopisuješ sa svojom simpatijom?


Foto: Giphy/How To Be Single Screenshot

A.Š.


Pročitaj još:

Najčešće pogreške koje svi radimo u početku veze – ovaj put ih izbjegni!

Koje od ovih 'simptoma' imaš i ti? 25 znakova koji ukazuju da si ludo zaljubljena

Dečki otkriveni: 20 stvari koje radi svaki dečko kada želi da mu budeš cura

dečko savjet dopisivanje simpatija

Još vijesti