Slika nije pronađena
I dok neki dečki misle da se cijeli svijet okreće oko njih i da ih svaka cura `želi´, drugi ne shvaćaju naše ljubavne signale ni kada ih nacrtamo. Mi cure imamo posebne `senzore´ kada je u pitanju flert i ne treba nam puno za shvatiti kada je netko zainteresiran za nas, ali za muški rod možemo reći da su slijepi kod očiju.

Zato nije čudno što tvoja simpa još uvijek nije `shvatila´ da ti se sviđa iako se trudiš već danima. Pogotovo ako koristiš neke od ovih fora zavođenja. Možda si ih pročitala na internetu, možda ti ih je rekla starija frendica, no ove tehnike puno češće nemaju učinka – pogotovo ako su presuptilne.

Koje su to suptilne taktike flertanja koje dečki vjerojatno neće `skužiti´?

Igranje s kosom
Istina glasi: Curke koje se opasno kuže u flert, koriste kosu kao glavno oružje kada je u pitanju `hvatanje´ dečki. No tebi ta fora nikako da uspije? Pa tako...dok si sa simpom iz razreda pričala o testu koji ste upravo riješili, krenula si se `igrati´ s kosom, no reakcije su bile - nula. Zašto? Ako uz to ne dodaš još neki očitiji `hint´, velika je vjerojatnost da on neće apsolutno ništa shvatiti te će misliti kako si živčana (jer se s kosom igramo i onda kada nam `rade´ živci).



Gurkanje i dodirivanje
I dalje ste u istoj priči o testu, na što je on `izvalio´ da će sigurno bolje proći nego ti, na što si ga gurnula i rekla nešto simpatično. Stručnjaci kažu da dodiri moraju biti dio svakog flerta, no za najbolji rezultati ih moraš `upariti´ s još nečim. Ako ste frendovi gurkanje, dodirivanje i slično može izgledati kao čisto buddy potez (samo pogledaj dečke, oni se međusobno stalno `mlate´).

Smijanje na sve što kaže
Rijetko čije fore su stalno i uvijek duhovite. No ako se uvijek smiješ na njegove fore, vjerojatno ćeš mu biti jedna od dražih cura (svatko voli obožavatelje), ali tvoj smijeh neće biti shvaćen na pravi način. Možda će se umisliti i postati ponosan na svoje `predobre´ komičarske vještine, a realnost (da ti se sviđa) uopće neće uočiti.



Kada ga pokušavaš napraviti ljubomornim
Ovu foru često cure koriste kako bi pažnju skrenule na sebe jer - zabranjeno voće slađe. No, ako se pred svojom simpom hvališ kako ti se javljaju drugi dečki, postoji velika vjerojatnost da on to neće shvatiti kao poticaj da ti se još i on javi, nakon što si `otjerala´ sve `ostale´.

Tagiranje na smiješnim stvarima
Ako ti i simpa imate `frendovski´ odnos, teško je uz suptilne načine iz njega izaći. Označavanje na smiješnim fotkama na faceu je možda vaša `stvar´, no tako mu se nećeš približiti kao cura već kao frendica. Iako možda nije najdjelotvornija taktika zavođenja, nemoj odustati od toga. Smijeha nikad dosta.



Vrijeđaš ga

Taktika zavođenja nekih cura je svakako podcjenjivanje i `vrijeđanje´ dečkiju koji im se sviđaju. No nitko ne voli uvrede, pogotovo ako su pretjerane. Ne, dečko neće shvatiti da ti se sviđa ako mu kažeš da je `glup´.

Govoriš loše o drugim curama
Iako možda na ovaj način pokušavaš `eliminirati´ konkurenciju i skrenuti pozornost na sebe, dečki često neće shvatiti da tu ipak nije riječ o ženskoj `zloći´ već o taktici pomoću koje mu želiš reći da si i ti - super.



Koristiš li i ti neke od ovih fora?


Foto: Shutterstock/ Giffy

S.T.R

Pokaži bivšem što propušta - načini kako da se osjećaš bolje nakon prekida

Prave zavodnice znaju ove stvari - kako flertati putem Instagrama

Kakav je tvoj stil? Usporedi kako se ti ljubiš, a kako tvoji vršnjaci!

dečko taktike zavođenja cura Flertanje

Još vijesti