Slika nije pronađena
Održati dobru i kvalitetnu ljubavnu vezu nije jednostavno, ali je mnogo lakše ako se i ti i tvoj dečko jednako trudite oko vašeg odnosa.

No, što ako ti se čini da se ti mnogo više trudiš u vašoj vezi nego on? Ovo su znakovi kako to najlakše skužiti...


1. Uvijek kasni na dogovor

Iako ste dogovorili točno vrijeme (i to više puta!), on baš uvijek zakasni za vaš dejt. Njegove isprike uglavnom nemaju neku važnost - ili je zaboravio, ili mu se nije dalo, ili je sreo frenda i zapričao se s njim... Sve u svemu, očito da mu nije stalo do tebe i vaših dogovora. Mogle bismo ti sto godina govoriti da to ne radi namjerno, ali budimo realne - on je samo dečko koji nije zreo za ozbiljnu vezu.


2. Ne pamti važne datume

Iako se ti uvijek sjetiš godišnjice vašeg prvog dejta ili dana kad ste se prvi put poljubili, on čak ne pamti ni tvoj rođendan. Što reći o tome? Sigurno nije neki predobar znak ako tvoj dečko NE ZNA kad imaš rođendan ili kad ste točno prohodali.

via GIPHY



3. Nikad mu nije do razgovora

Sve manje razgovarate, a svaki put kad ga nešto pitaš njegovi su odgovori uvijek: 'nemam vremena', 'ne da mi se o tome' ili 'čujemo se poslije'. Teško je reći ima li ovakvo ponašanje ikakve veze s tobom, ali svejedno bismo ti preporučili da pokušaš porazgovarati s njim. Ako ispadne da on nema nikakvih problema te da ga ništa drugo posebno ne muči, ovako samo pokazuje da mu baš i nije stalo do tebe.

4. Treba mu cijela vječnost da ti odgovori na poruku
Kad je s tobom, mobitel mu je STALNO u ruci, ali zato kad mu pošalješ poruku treba mu i nekoliko sati da ti odgovori? Ako se to dogodilo više od nekoliko puta, valjda ti je jasno da ti ne želi odgovoriti. Isto je i s pozivima, uvijek ti se umjesto njega javlja govorna pošta. Zašto to radi - zna samo on.

via GIPHY



5. Nikad ti se prvi ne javi
Svaki vaš dejt uvijek dogovaraš ti, svaku poruku šalješ prva, a o pozivima da ne govorimo... Tvoj dečko rijetko ti se javlja prvi, a kad se to kojim slučajem i dogodi, uvijek treba neku uslugu ili pomoć.

6. Nije te još upoznao s frendovima i/ili starcima
On zna tvoju najbolju frendicu, njenog dečka, tvoje starce, brata i susjedu, a ti nemaš pojma ni kako izgleda njegova mama? Ovdje definitivno nešto nije okej, a pogotovo ako o ljudima iz svog života tebi uopće ne govori.

via GIPHY


7. Uvijek mu je svejedno
Nikad nema posebno mišljenje o stvarima koje se tiču vaše veze, a kod svake svađe njemu je totalno svejedno? To je samo znak da mu nije stalo do vaše veze, a ako se slučajno pojavi problem - on će se povući, a ne pokušati da vam veza uspije.

8. Nikad ti ne daje komplimente niti ti govori da te voli
Ti si njemu već rekla 'volim te', ali on to i dalje nije rekao tebi? Svaki put kad ga pokušaš primiti za ruku ili zagrliti u javnosti, on se odmakne uz izjavu 'nisam romantičan tip'? U tom slučaju imaš problem - dečka koji te ne voli kao ti njega.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Je li problem u tebi?! Deset očitih znakova po kojima ćeš skužiti da si u vezi grozna cura

HELP kako preživjeti ljeto i vezu na daljinu?

Ne daj se prevariti: Ovo su klasične izjave koje ćeš čuti od svakog dečka koji nije za vezu

ljubav Dečki savjeti