Slika nije pronađena
Ah, ta ljubav! Kako god okrenemo, bez nje stvarno ne možemo živjeti, a još je ljepše ako si ti već našla nekoga s kim dijeliš sve.

Ako čitaš ovaj članak, najvjerojatnije imaš dečka, lijepo vam je, ali se svejedno ponekad zapitaš: 'je li on onaj pravi'? Više ne moraš razmišljati, ovo je 12 znakova koji će ti odmah pokazati je li tvoj dečko pravi dečko za tebe ili je samo prolazna avantura.

via GIPHY


1. Uvijek ga zanima kako si

Čak i kad je imao grozaaan dan, on ima dovoljno vremena da te pita kako si ti i kako je prošao tvoj dan. Po ovome možeš vidjeti koliko mu je stalo do tebe, iako je i sam potišten.

2. Vjeruje ti, i ti vjeruješ njemu

Povjerenje je jako važno u vezi i nikako ga ne smije nedostajati. Ako ti njemu vjeruješ i on isto tako vjeruje tebi, imaš nešto što vrijedi sačuvati.

via GIPHY

3. Ne kvari ti raspoloženje

Tvoj dečko trebao bi te činiti sretnijom, a ne tužnom. Ni on tebi, ali jednako tako ni ti njemu, ne bi smio kvariti raspoloženje. Uostalom, kakva je to sretna veza ako u njoj nisi sretna? Ako si s njim uvijek nasmijana i dobrro raspoložena, čuvaj ga.


4. S njim uvijek možeš biti ono što jesi
Pred njim ne moraš glumiti, možeš biti raščupana, bez trunke šminke i u najobičnijoj trenirci, a on će te i dalje gledati kao da si najljepša cura na svijetu. E, to je stvarno ljubav!

5. Vaša svađa nikad ne traje dugo
Vi se stvarno rijetko svađate. Ali ako se i posvađate, isto se tako i vrlo brzo pomirite. Vi jednostavno nemate vremena za svađu, uostalom znate i sami da se previše volite da ne bi imali želje riješiti vaše probleme na normalan način.

via GIPHY


6. On ti nije samo dečko, nego i najbolji frend
Govoriš mu (skoro) sve, kad god ti se dogodi nešto lijepo - prvo javljaš njemu, a s njim ti je svaki izlazak prava ludnica? Po ovome ćeš skužiti da uz sebe imaš pravog i dobrog dečka.

7. Voli se družiti s tvojim društvom
Koliko god glasne i naporne bile, tvoj dečko uvijek će se rado družiti s tvojim najboljim frendicama/frendovima.

via GIPHY


8. Imate toliko toga zajedničkog
Iako često možeš čuti da se različitosti privlače, u vezi je uvijek bolje da imaš slične želje, navike i hobije kao tvoj dečko.

9. Kad ti kaže 'volim te', to i misli
On ne govori 'volim te' samo iz navike ili misli da to tako treba. U njegovim očima možeš vidjeti i čuti u njegovom glasu da je iskren i zaista misli ono što govori.

via GIPHY


10. Voli tvoje starce
I oni vole njega, a čak su ti i spomenuli da je 'najbolji tvoj dečko dosad'. Vjeruj nam, roditelji to jako dobro mogu prokužiti pa je odmah dobar znak ako se slažu s tvojim dečkom.

11. Upoznao te sa svojim frendovima
Jedva je dočekao da te upozna sa svojim frendovima što znači samo jedno - da je jako ponosan što si upravo ti njegova cura.

via GIPHY


12. Uvijek te tješi kad ti je teško
On je uvijek uz tebe - pomaže ti kad imaš problem, daje ti savjet o stvarima koje te muče i znaš da će uvijek biti tvoja podrška, što god odlučila.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Voli me, ne voli me? 10 znakova po kojima ćeš odmah skužiti da te dečko pokušava zavesti

Priznali su: 6 poruka koje svaki dečko voli dobiti od djevojke

Napokon si u vezi s dečkom svojih snova, no tvoja BFF ga ne odobrava?

veza ljubav cure savjeti za cure

Još vijesti