Slika nije pronađena

Bilo bi dobro kada bismo povremeno mogli drugima čitati misli, ali pošto to nije opcija, možemo iz njihova govora tijela i iz ponašanja čitati što zapravo misle o nama. Lijepo je kada se nekome sviđaš, ali još je bolje kada znaš da te stvarno voli.

Neki će reći 'volim te' bez problema, čak ako to i ne osjećaju, a drugi neće imati hrabrosti ovo priznati čak ni kada te stvarno vole. I što ti onda preostaje? Kako znati što netko stvarno osjeća prema tebi i osjeća li išta? Pročitaj to ih njihova ponašanja! To će uvijek najbolje otkriti nečije namjere, jer riječi je možda lako fejkati, ali ponašanje i govor tijela će ti otkriti istinu. Nitko ne razmišlja baš cijelo vrijeme o tome što radi i ne radi toliko planove i proračune. Zato obrati pažnju i potraži ove znakove, ako ih nađeš svih 12 ili veliku većinu, to ti je znak da nije u pitanju samo sviđanje, već ljubav.

1.Kada ti nešto pokloni – to je promišljeni poklon, ne neki generički poklon

Umjesto nekog parfema, sata ili naušnica, kada ti kupi poklon, jasno je da je slušao što govoriš i obratio pažnju na to što voliš i o čemu najviše pričaš. Ne mora poklon biti skup ili velik da bi bio znak ljubavi, nekada su baš sitni i mali pokloni oni koji će reći puno više.

2.Napravit će za tebe neku sitnicu ili poslić – koji zna da ne voliš

Možda ti je živi užas pozvati konobara u kafiću jer ti je to neugodno ili ti je torba posebno teška neki dan u tjednu ili čak nemaš s kime ići kupiti mjesečnu kartu za bus – to su neke obične i male situacije kada možeš vidjeti hoće li osoba primijetiti da ti je to grozno i pomoći ti. Primjerice uvijek se ponuditi da će pozvati konobara, nositi ti torbu taj dan ili predložiti da ide s tobom da ne stojiš sama u redu ako znaš da je negdje uvijek gužva. To je ono što se broji.

3.Interesira se za stvari za koje zna da tebe zanimaju

Vrlo je jasno da mu vjerojatno 'Bridgerton' nije serija koju bi inače gledao, ali kada vidi da si ti apsolutno luda za njom, odjednom ćeš vidjeti da se malo informirao o njoj, ili čak i pogledao koju epizodu, a čak i da ne ide toliko daleko, samo to da te sluša dok uzbuđeno pričaš o stvarima koje voliš je znak da on tebe voli. Vjerojatno se nijednom dečku ne da slušati o Shawnu Mendesu i njegovim pjesmama, zato kada neki to radi, znaš da mu je stalo.

4.Uvijek ga nešto podsjeća na tebe

Kroz dan ti se javi da je čuo pjesmu koja ga je podsjetila na tebe ili neku vašu zajedničku uspomenu, da je vidio meme u kojem te jednostavno mora označiti ili bilo što drugo što ga je podsjetilo na tebe. Ne bi ga stvari podsjećale na tebe da mu nisi stalno u glavi.

5.Pronaći će bilo kakav razlog da se družite

Uvijek se želi vidjeti i družiti, nekada danima i danima za redom, a kada mu već postane bed predlagati da se opet vidite, dat će ti neki totalno nebitni razlog, samo da ima priliku opet te vidjeti.

6.Prizna ti da priča sa svojima doma ili prijateljima o tebi

Spomene tu i tamo da je rekao prijateljima ili svojima doma nešto o tebi, nešto što vam se dogodilo, nešto što si rekla…kada stvarno ima osjećaje prema tebi, sve će ga podsjećati na tebe i nešto vezano za tebe što će htjeti ispričati.

7.Radije će uvijek provoditi vrijeme s tobom nego s bilo kim drugim

Što će izabrati između ludog subotnjeg druženja s frendovima i mirne večeri provedene s tobom? Ako bira tebe…to je dobar znak.

8.Daje ti do znanja da misli na tebe

Ako ti se tijekom dana usputno javi samo da ti kaže neku sitnicu ili pita neko random pitanje, vjerojatnije je da samo misli na tebe i da mu fališ nego što ga to stvarno zanima. Samo se malo želi čuti s tobom. Preslatko!

9.Ako ga trebaš nešto, ostavit će sve i posvetiti se tebi

Kada ti treba pomoć, uvijek će pojuriti da te spasi, baš kao pravi princ na bijelom konju.

10.Ti si mu glavna osoba kojoj se javi kada mu treba podrška, netko za pričanje ili netko za zabavu

Bilo da treba nekoga s kim će otići malo prošetati jer želi protegnuti noge ili mu se dogodilo nešto što ga je naživciralo i samo se želi malo izjadati, osoba kojoj će se javiti u takvim situacijama je vjerojatno ona osoba kojoj najviše vjeruje i koju voli na neki način.

11.Bit će ti podrška u ostvarivanju stvari koje želiš

Kada zna da ti trebaju što bolje ocjene ove godine i one na maturi kako bi upisala faks koji želiš ili treniraš skoro svaki dan jer želiš biti što bolja u onome čemu se baviš – dečko koji te voli će ti biti podrška, a onaj koji te zapravo ne voli će te uvijek napadati da se ne želiš družiti s njim ili da ti on nije prioritet.

12.Uhvatiš ga ponekad da gleda u tebe i blesavo se smijulji

Osjetiš pogled na sebi, okreneš se prema njemu i uhvatiš kako da te gleda i ima osmjeh na licu. Može ti biti jasno iz njegovog pogleda i izraza lica što osjeća prema tebi.

Pogledajte još:

Najgora rečenica koju možeš reći u svađi s dečkom - izbjegni ju pod svaku cijenu

Normalna ponašanja koja će dečki vidjeti kao znakove da ti se sviđa: Ovih 7 često krivo tumače

Slatke geste u vezi na koje cure padaju: 25 sitnica koje želimo, a ne bi nikada otvoreno tražile od dečka

veza voli te ljubav znakovi da te voli

Još vijesti