Slika nije pronađena

Imaš dečka i jednostavno želiš da svi znaju koliko ste si dobri i koliko se jako volite. I to je okej, ali ponekad ekipa zna i više nego pretjerati. Naravno da je okej staviti profilnu s dečkom, ali ako svaka tvoja objava sadrži #relationshipgoals  onda je to ipak malo too much.

Neke stvari je jednostavno glupo očekivati od dečka/cure, a i ako radiš to samo zato da možeš staviti hashtag onda je to stvarno glupo. Dakle, ovo su stvari koje nikako ne bi trebale biti cilj u vezi.

1. Ista odjeća – naravno da je okej ako idete na neku svadbu ili neki cool party da on obuče leptir mašnu u boji tvoje haljine, ali inače je to jednostavno nepotrebno.2. Vrhunac u seksu u isto vrijeme
– ovo je moguće jedino ako ste dugo skupa i ako se jako dobro poznate. Inače su potrebni mjeseci da se uskladite i saznate tko što voli.

3. Nikad se ne svađate – nemoguće. Svađe su sastavni dio svake zdrave veze i ako se nikad niste čak niti porječkali to znači da se netko jako dobro pretvara.

4. Dečko koji te može podići – lude su ti sve one fotke koje vidiš na netu i ti bi htjela da i tvoj dečko može to, no ovo stvarno nije mjerilo ljubavi.

5. Nerealna očekivanja – ako očekuješ svaki dan da te dočeka ispred škole s ružom ili da te svaki petak vodi na romantične večer – dream on. To je ili papak ili si stvarno našla dečka iz bajke.

6. Obilježavanje teritorija – naravno da cijela škola zna da ste skupa, ali tebi to nije dovoljno. Tvoje lice mora biti na zaslonu njegovog telefona.


7. Bit ćete zauvijek zajedno – iako je stvarno sad sve savršeno, možda ćeš se za dvije godine osjećati skroz drugačije. Zato malo pričekaj s planiranjem svadbe.

8. Stalno fotkanje – 'Marko i ja na klupi', 'Marko i ja jedemo', 'Marko i ja se volimo' – stalno fotkanje i objavljivanje na Fb i Ig stvarno nije mjerilo ljubavi.

Foto: Giphy/We Heart It

I.I./Gurl.com

Pročitajte još:

Veza nije službena dok nije na Facebooku? Slavni kažu - fotka obavezno!

Skoro su nas zeznule: Sve što su nam Disneyeve princeze savjetovale, a nećemo poslušati

Pogodi trenutak: Kada je pravo vrijeme za reći `volim te´?

veza relationshipgoals cilj

Još vijesti