Slika nije pronađena
Naime, neke stvari stvarno trebaš izbjegavati, pogotovo ako je riječ o prvom spoju. Da bismo ti pomogli, izdvojili smo čak 10 stvari koje ni u ludilu ne smiješ napraviti prije dejta.

via GIPHY

1. Obuti nove štikle
Sigurno znaš da prvo nošenje bilo kakvih novih cipela, a pogotovo štikli nikad nije najugodnije iskustvo. Baš zato ni slučajno nemoj obuti nove štikle na dejt. Ovako riskiraš da dobiješ žuljeve i cijeli dejt provedeš sjedeći.

2. Stalkanje po društvenim mrežama
Danas kad nam je na društvenim mrežama dostupno baš sve, normalno je da malo guglamo dečka s kojim se moramo naći. Ipak, važno je da ne pretjeraš, a pogotovo ako ti se bliži dejt. Mogla bi saznati nešto što ti se neće svidjeti ili će te baciti u depru, a onda ćeš cijeli dejt biti loše raspoložena.

3. Isprobavanje novog sredstva za izbjeljivanje zubi
Haha, ti znaš da je osmijeh na curi ljepši od bilo koje šminke, ali opet. Ne bi ti baš bilo pametno da nekoliko sati prije dejta isprobavaš srdstvo za izbjeljivanje zubi.Nikad ne znaš - možda je sredstvo za izbjeljivanje prejako i izgledat ćeš grozno. Inače bi mogla neslavno završiti kao Ross iz 'Prijatelja', a to sigurno ne želiš.


4. Previše se stresirati oko dejta
Malo treme prije dejta sasvim je okej, ali ne smiješ pretjerivati. Previše stresiranja samo će negativno utjecati na tebe i nećeš se moći opustiti, a onda sigurno ni spoj neće proći dobro.

5. Slušanje savjeta od ekipe koja nema pojma o dejtanju
Lijepo od tvojih frendova što ti žele pomoći, ali ako nemaju pojma o dejtanju, najpametnije ti je da ih ne slušaš. Ionako ništa pametno nećeš čuti, samo ćeš se zbuniti i iznervirati.

6. Otići u solarij
Možda misliš da ćeš dobiti boju koja će tvoju simpu osvojiti čim te spazi, moraš misliti i na to da možda neće ići sve po planu. Prije dejta nije pametno ići u solarij jer bi mogla biti sva crvena i to defo neće izgledati dobro. Posjet solariju radije obavi nekoliko dana prije dejta. Za svaki slučaj.

7. Ništa ne jesti cijeli dan da izgledaš 'mršavo'
Kao prvo - ne možeš smršaviti u roku od jednog dana, pa je ova 'taktika' totalno bezveze. Osim toga, na dejtu bi ti moglo biti loše jer nisi jela cijeli dan što nije nimalo normalno ni zdravo.

8. Odlazak na novu frizuru taman prije dejta
Sigurno ti se barem jednom dogodilo da si došla od frizerke sva unakažena i u suzama. Nemoj dozvoliti da ti se taj neugodnjak dogoditi baš prije prvog dejta, radije to odgodi za neki drugi dan.

via GIPHY

9. Eksperimentiranje s make up-om
Sve make up tutorijale ostavi za NAKON dejta, nemoj ih ni slučajno isprobavati prije. Pogotovo nemoj odlučiti napraviti neki eksperiment s make up-om prije dejta. Mogla bi failati, a onda će ti dejt postati prava katastrofa.

10. Stalno zivkanje dečka s kojim se trebaš naći
Dogovorili ste dejt prije tjedan dana, ali ti ga svako malo zivkaš da provjeriš vrijedi li vaš dogovor još uvijek? Nemoj ga smarati s porukama i pozivima, ako je rekao da ćete se naći - onda je to to.

Foto: Profimedia/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:


dejt pravila ljubav

Još vijesti