Slika nije pronađena

Budući da je naša rubrika Pitanja/Odgovori krcata pitanjima glede vašeg ljubavnog života, dejtanja, prvog poljupca, dopisivanja sa simpatijom, Teen385 je svojim čitateljicama priredio malo iznenađenje.

Super je kada nam prijateljica da savjet, ali ponekad bi baš bilo fora čuti kako dečki razmišljaju, zar ne? Muče li i njih slične stvari i doživljavaju li probleme na isti način kao mi? Baš zato smo odlučili zamoliti jednog simpatičnog tinejdžera da nam pomogne.

Portal Teen385 uvodi rubriku u kojoj će vam tinejdžer Joshua Čirjak odgovarati na pitanja i savjetovati vas o svemu što vas muči.

Što učiniti ako se bojiš prvog poljupca?

Jedna naša čitateljica se strašno boji prvog poljupca pa smo našem Joshui proslijedili upravo ovo pitanje, a što je on odgovorio - pogledajte u nastavku. Možda se iznenadite! :)

Loading the player...

Prije nekoliko dana Joshuu ste pitali:

Svaku večer se dopisujem sa simpatijom, lajka mi statise i fotke, ali kad se sretnemo kao da me ignorira, nasmiješi se i produži dalje. Kako da znam sviđam li mu se?

Sada čekamo i vaša pitanja! Što vas muči? Jeste li u nedoumici? Možda vam baš Joshua može pomoći svojim savjetom. On će odgovarati na dva pitanja tjedno, a sve što vi trebate napraviti jest odabrati nadimak i javiti nam se na mail: pitanja@teen385.com

Čekamo vas!

joshua pitanja prvi poljubac savjeti